Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

Субота, 04.05.2024, 14:37
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Увага! 30-31 січня у зв’язку з несприятливими погодними умовами припиняються навчальні заняття для учнів 1-11 класів шкіл міста

Просмотров: 577 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 29.01.2014

25 січня 2014 року в загальноосвітній школі № 12 відбувся ІІ етап обласного конкурсу юних риторів «Красномовна Донеччина». Честь нашої школи захищали учні 10-А класу Кравцова Катерина та Єфремов Владислав. Школярі презентували загалу поезію нашого земляка Володимира Миколайовича Сосюри «Хай тебе немає, але ти зі мною…», яку поет присвятив своїй другій дружині Даниловій Марії Гаврилівні.

Сталося так, що жінка мала шпигувати за власним чоловіком та доповідати про його діяльні ... Читати далі »

Просмотров: 695 | Добавил: Наталья | Дата: 26.01.2014

Сьогодні в нашій школі відбулася виставка дитячих робіт з декоративно-ужиткового мистецтва - «Таємниці народних ремесел», з метою подальшого розвитку захоплення дітей традиційними народними ремеслами, виховання у них по ... Читати далі »

Просмотров: 647 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 24.01.2014

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. У нашій школі також відбулося чимало заходів, присвячених Дню Злуки

22 січня в актовому залі школи був проведений мітинг, приурочений даній події. 23 січня учні 5-11 класів провели флешмоб, зобразивши живу мапу України символічними кольорами - жовтим та блакитним. Протягом тижня учні поповнювали галерею «Я пишаюся своєю Батьківщиною», де інформували про досягнення української, культури, літератури, економіки, політики тощо. ... Читати далі »
Просмотров: 565 | Добавил: Наталья | Дата: 24.01.2014

Різдво, Василя та Водохреща з найдавніших часів були найулюбленішими святами українського народу. Вони стали  особливо шанованими і для нашої школи.  Вже доброю традицією в школі стало розпочинати другий семестр колядою та виступами вертепів. 17 січня ... Читати далі »

Просмотров: 669 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 22.01.2014

Міненко Микола (11-А клас) - І місце (уч.Блошенко К.В)
Писаренко Марія (11-А клас) - І місце (уч.Білоног С.В.)
Киященко Андрій (11-А клас) - І місце (уч.Сокольська Т.М)
Богуцька Анна (11-А клас) - І місце (уч.Регеда Ю.О)
Регеда Даніїл (9-А клас) - І місце (уч.Регеда Ю.О)
Григоренко Євгенія (11-А клас) - ІІ місце (уч.Квартіна Б.О)
ТАК ТРИМАТИ!!
Просмотров: 498 | Добавил: Helena | Дата: 16.01.2014

У день святий Різдва Христова
Бажаю щастя вам земного,
Бажаю в душах відродити уміння вірити, любити,
А Бог вам щедрою рукою за вашу віру, за терпіння
Своє надасть благословіння
Просмотров: 566 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 07.01.2014

Щиро вітаємо учасників Всеукраїнських олімпіад Олімпус. Здійснене обробка результатів, доповнена інформацією та аналізом, які дозволять порівняти Ваши результати з результатами інших учасників конкурсів з усієї України. Ми раді повідомити Вам, що результати учнів вашої школи можна побачити тут: http://mail.yandex.ua/re.jsx?h=a,7G4nLkJum_t7rDMaA7dRkw&l=aHR0cDovL29saW1wdXMudWEvcmVzdWx0cy8xNDgvNTc4MTMtMTQ4LTY4NTQ3LXJlc3VsdHMucGRm

Якщо у Вас є запитання, просимо зателефонувати нам за телефоном (032) 242-01-45, (050) 379-74-75, (067) 673-40-96 або написати на адресу olimpus@olimpus.ua.
З повагою,
Інститут Розвитку Шкільної Освіти
Організатор конкурсу Олімпус

Просмотров: 893 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 05.01.2014

Просмотров: 525 | Добавил: Helena | Дата: 01.01.2014

Happy New Year! Have a magical New Year! I hope that the New Year brings joy and happiness in your life! Hope the New Year will bring you a lot of reasons to smile! Happy New Year!

Просмотров: 612 | Добавил: Татьяна_Kulik | Дата: 01.01.2014

Новий рік - найяскравіше і веселе свято. Зелена ошатна ялинка з різнокольоровими іграшками, блискучими бризками шампанського, загальне пожвавлення і радість. Бажаємо всім таке ж життя в новому році - барвисте і блискуче, багатообіцяюче і щедре, як свято Новий рік! Зустріч Нового року - це пора таємнича, хвилююча, завжди радісна. І ці прості слова «З Новим роком! З новим щастям!» ми вимовляємо з особливим почуттям, тому, що сказати їх можна тільки один раз на рік!

Це чудова можливість висловитися і привітати усіх Вас з цим чарівним святом ... Читати далі »
Просмотров: 394 | Добавил: Наталья | Дата: 01.01.2014

Біла кужіль пряде невагомий шлейф
Мерехтливих сніжинок.
Як гарно! І дивно!
Крихітні, вони, торкаючись долоні,
Зігрівають своєю ледь чутною ніжністю.
І сповіщають про наближення казкового свята.
Усе оживає у первісно білому сяйві.
Оновлюється, дарма, що зима.
І найбільше, що хочеться тепер, —
Тішитися, бодай найменшими втіхами!
А ще творити. Невагомо, але торкаючись,
Обов’язково торкаючись кожного з вас,
Даруючи радість і відчуття оновлення…
З Новим роком!    
Просмотров: 545 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 01.01.2014

Весело і яскраво пройшли новорічні свята в нашій школі. Святкові вистави зібрали велику кількість глядачів. Своїми виступами присутніх порадували всі учні. Новорічний вечір запам’ятався глядачам і учасникам яскравими виступами та веселою ігровою програмою. Всіх розважали не тільки традиційні Дід Мороз зі Снігуронькою, алей й Синій Кінь – символ наступаючого Нового 2014 року, та його помічниця Зебра. Учні просто відмінно виступили, проявили свої таланти, і довели всім, що в нашій школі велика кількість справжніх акторів. І казкові герої, і «відомі» зірки, і наші гості, – всі отримал ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 431 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 27.12.2013

В 10-А класі проведена класним керівником Черняк Наталією Анатоліївною та практичним психологом Кардовською Ілоною Василівною виховна година, присвячена проблемі гендерного насилля. Учні надзвичайно багато почерпнули інформації, що бентежить суспільство не один десяток років, опанували нове поняття «гендер». До уваги десятикласників були різні життєві ситуації, з яких вони мали вийти гідно й правильно. Також учні переглянули документальний фільм про гендерне насилля, що не залишив байдужим нікого з присутніх. Після опрацьованих ситуацій, перегляду фільму школярі зробили висновок про те, що, на жаль, правосуддя з цього питання не досконале, а приклади гендерного насилля можна спостерігати й сьогодні дуже часто в повсякденному житті.

Після опрацьованих ситуацій, перегляду фільму школярі зробили висновок ... Читати далі »
Просмотров: 630 | Добавил: Наталья | Дата: 24.12.2013

Цього тижня в учнів 11 -А класу відбувся ярмарок професій, де майбутні випускники не просто говорили про ринок праці, а презентували вже обрані для себе професії та навчальні заклади, де можна здобути освіту за цим фахом. Захід був дуже цікавим та пізнавальним не тільки для одинадцятикласників, а й для гостей ярмарку. Учні презентували не тільки відомі професії, а й ті, що нещодавно для українців були незнаними й незрозумілими, такі як менеджер по туризму й логіст. На захід завітала випускниця 2012 року Боженко Крістіна, яка навчається у Харківському національному педагогічному університеті імені Г.Сковороди.

Студентка розповіла присутнім про своє бажання ... Читати далі »

Просмотров: 337 | Добавил: Наталья | Дата: 24.12.2013

20 грудня 2013 року в школі відбувся конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. На розгляд журі були надані роботи з хімії, географії, біології, української та світової літератури, історії України, математики. Учителі-керівники наукових робіт надзвичайно якісно підготували учнів, про що свідчили цікавий зміст робіт, їх актуальність. Юні дослідники з упевненість відповідали на поставлені запитання членів журі та присутніх в аудиторії, що демонструвало глибоке знання та володіння матеріалом. Учні презентували свої напрацювання з таких тем: «Дослідження вмісту йоду в організмі школярів» (Регеда Даніїл, 9-А клас), «Використан ... Читати далі »

Просмотров: 548 | Добавил: Наталья | Дата: 24.12.2013

У школі пройшов предметний тиждень з математики. Розпочався він виготовленням стіннівок  «Цікава математика». У 7-А класу була проведена вікторина «Світ чисел та цифр». У вівторок шестикласники зібрали загал біля своїх газет на тему «Математика очима дітей». Москат Наталя Григорівна провела з дітьми інтелектуальну гру «Математичний ринг». З галереєю великих математиків познайомила дев’ятикласників Орлова Тетяна Миколаївна. У середу Білогурова Світлана Станіславівна провела урок - математичний квк, чим дуже пожвавила навчальний процес у 6-А класі.

Не залишився осторонь і 5-А клас, де Орлова Тетяна Миколаївна запропонувала математичний бій. Зрозуміло, переможених не було. ... Читати далі »

Просмотров: 709 | Добавил: Наталья | Дата: 24.12.2013

В нашей школе был проведен конкурс «Дружковчонок» среди 3-4 классов. Участники Рыбка Софья (3-А), Попов Данил (3-Б), Кабанова Полина (4-А), Секретарь Дарья (4-Б), Рыжеголова Ольга (4-В) читали захватывающие легенды о похождениях основателя нашего города казака Дружко, рассказывали об известных местах в городе, о символике нашего города. Присутствующие с воодушевлением и переживанием следили за выступлением своих конкурсантов, которые пели, танцевали, читали стихи. Но в каждом конкурсе должен быть победитель. Им стала ученица 3-А класса Рыбка Софья. Жюри отметило и выступления других участников конкурса. Победителями были все!

... Читати далі »
Просмотров: 553 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 24.12.2013

Подарунки та святковий настрій від Святого Миколая

 

День Святого Миколая — це день святкування та вшанування пам'яті Святого Миколая у католиків та православних. В Україні, за традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого. В нашій школі на День Святого Миколая Рада школи вітає, за традицією, дітей соціально незахищених категорій. Так відбулося і цього року. У зимовий сонячний день, 19 грудня, 68 дітей контрольних категорій отримали подарунки та святковий настрій від Святого Миколая. Подарунки були придбані за рахунок благодійних коштів, зібраних накануні свята. Щиро дякуємо всіх учнів та батьків, які взяли активну участь у благодійному концерті та ярмарці !!! ВЕСЕЛИХ І ДОБРИХ СВЯТ!

... Читати далі »

Просмотров: 394 | Добавил: Helena | Дата: 22.12.2013

Наближається чудове свято День Святого Миколая. Не знаю як ви, а ми в сім’ї завжди святкували це свято. Більше того, для нас це був навіть більш важливий день ніж Новий рік. Пам’ятаю, як ввечері, лягаючи спати, ми завжди обговорювали, що ж саме нам принесе «Миколайчик» в цей раз?! Але зранку, як завжди, нас чекали подарунки: цукерки, мандарини, іграшки… Як же це чудово, коли у тебе є сім’я і є люди, які постійно про тебе турбуються. На превеликий жаль, не кожна дитина може розказати про хороше дитинство, увагу зі сторони батьків, а є такі, які навіть не уявляють, як це мати сім’ю, турботу і ласку. Э багато діток, які так потребують нашої допомоги. Особливо нашої допомоги потребують дітки сироти, дітки, батьків яких є наркоманами, або ті, які хворі на СНІД. Наша школа не може бути байдужою до такий дітей, тому ми вирішили провести благодійну акцію, в якій хочемо зібрати кошти для дітей, яким потрібна допомога. День Святого Миколая – свято добра, щедрості, милосердя. Цей день спонукає до здійснення хороших вчинків, допомоги ближньому. Це свято надихнуло учнів нашої школи долучитися до благодійних заходів міста Дружківка і зробити ще один крок до того, щоб світ став кращим, а люди добрішими

... Читати далі »
Просмотров: 340 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 22.12.2013

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 59 60 »
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    Copyright MyCorp © 2024