Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

Субота, 18.05.2024, 14:35
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Есть праздник, который посвящен исключительно нашей планете - его отмечают 22 апреля, а называется он - Международный день Матери-Земли. Впервые он был провозглашен 63-й сессией Генеральной Ассамблеи ООН, произошло это важное событие в 2009 году. Этим решением мировое сообщество привлекло внимание жителей Земли к проблемам, которые вызывает неразумная деятельность человека, например, парниковый эффект, многочисленные стихийные бедствия, засорение морской среды и так далее. Ассамблея подчеркнула, что необходимо соблюдать справедливый баланс между потребностями человечества и не безграничными ресурсами нашей планеты, неся ответственность за сохранение природы. Речь шла о том, что мы должны оставить своим потомкам процветающую Землю, без войн и искусственно вызванных природных катаклизмов. Как отмечают этот праздник? Конечно, ведётся активна ... Читати далі »

Просмотров: 556 | Добавил: Danik19 | Дата: 22.04.2014

 Великодні дні настали -
Люди чисті серцем стали.
Радості, тепла, любові
Хай прибуде в Вашім домі !
Добро, мов сонце, землю обіймає.
Гімн перемоги лине із небес:
Радійте днесь ! Хай серце вірить й знає -
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Просмотров: 289 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 20.04.2014

„Думай добре, роби добре і тобі буде добре”. Під таким гаслом у нашій школі пройшов весняний Тиждень Добра.
         Під час таких заходів діти говорили про найважливішу цінність людської душі – про доброту. Адже доброта – це уміння співчувати іншій людині, відгукуватися на її горе, яке може спіткати кожного з нас. Це милосердя по відношенню до того, хто потребує допомоги. це бажання приносити користь людям, не думаючи про винагороду. В рамках 
Тижня  у всіх класах було організовано та проведено виховні ... Читати далі »

Просмотров: 1232 | Добавил: Helena | Дата: 18.04.2014

 На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 р. N 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів», з метою комплексної підготовки території школи до роботи у весінньо-літній період в ЗШ №6 04-12 квітня 2014 року було проведено наступні заходи:
- Технічними працівниками розчищена від сміття та бруду вся територія подвір’я школи та пришкільної ділянки;
- На закріпленій за школою території міста прибране сміття та сухе листя;
- На території школи проведено обрізку, прорідження та формування крон чагарників та дерев;
- Організовано прибирання пришкільної території учнями 5-11 класів (прибирання листя, п ... Читати далі »

Просмотров: 566 | Добавил: Helena | Дата: 14.04.2014

Девятого апреля мы с классом (8-A) ездили в аквапарк. Парк расположен в самом чудесном месте г. Донецка, в парке Щербакова. Наша поездка была просто великолепной с первой ее минуты и до последней. Как только мы зашли в аквапарк, мы сразу ощутили теплую и душевную атмосферу этого огромного здания. Мы увидели огромный бассейн с волнами, джакузи, искусственную реку и множество интересных горок. Мы весело и дружно провели время, купаясь в бассейне и катаясь на горках. Мы чувствовали себя настоящей семьей. Большое спасибо Писаренко Марине Николаевне за то, что она организовала нам такую чудесную поездку. Мы здорово и весело провели время, жаль, что этот день так быстро закончился.

Просмотров: 530 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 13.04.2014

На канікулах учні 6-Б класу відвідали музей українського побуту в ЦДЮТ. Адже важливу роль у пізнанні минулого відіграють збережені матеріальні пам’ятки, успадковані від минулих поколінь. А зберігають їх насамперед саме музеї. Перед нами відкрилось розмаїття рушників, одягу, предметів побуту українського народу. Діти із захопленням слухали розповідь екскурсовода. Екскурсія була дуже цікава та пізнавальна.

Просмотров: 520 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 12.04.2014

Наступили долгожданные каникулы. Во вторник 8 апреля наш класс 9-A во главе с Юлией Александровной совершил велопробег ОШ №6 – Камышеваха. Поездку планировали заранее: проложили маршрут, провели техосмотр велосипедов, продумали культурную программу. Дорога была увлекательной: то крутой подъем, то спуск, то асфальт, то грунтовка. Наконец-то мы прибыли к «Визит – центру» регионального ландшафтного парка «Краматорский». На территории парка мы ознакомились  с коллекцией диких зверей и птиц – экзотическими фазанами, павлинами, кабанами, волками, пятнистыми оленями. Особенно всем понравилась семья лебедей. В нашем распоряжении была лодка, и мы по-очереди плавали на ней по озеру. На большой поляне мы организовали подвижные игры. Изрядно проголодавшись, мы пр ... Читати далі »

Просмотров: 510 | Добавил: Danik19 | Дата: 11.04.2014

13 квітня 2014 року Донецький національний університет проводить «День відкритих дверей». Для участі запрошуються учні, батьки, викладачі.

ПРОГРАМА ПРОВЕДЕННЯ ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

13 квітня 2014 р.

9.00-11.00 - робота консультаційних пунктів факультетів у холі першого поверху. ... Читати далі »

Просмотров: 577 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 11.04.2014

В воскресение, 13 апреля, на ледовой арене "Альтаир" закрытие чемпионата среди аматорских команд на кубок мэра Дружковки! Не пропустите этот яркий и зрелищный праздник! 10-00 13-00 финальные игры. 13-00 закрытие, торжественная часть, награждение. Приглашаются все желающие!

Просмотров: 542 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 11.04.2014

Дистанційні тренінги для вчителів інформатики з «Реалізації профільності навчання шляхом використання курсів за вибором» відбудуться за наступним графіком: 16.04 - Методика викладання курсу за вибором з інформатики «Microsoft Excel в профільному навчанні», 17.04 - Методика викладання курсу за вибором з інформатики «Основи комп'ютерної графіки», 23.04 - Методика викладання курсу за вибором з інформатики «Основи баз даних», 24.04 - Методика викладання курсу за вибором з інформатики «Основи Інтернету». Початок вебінарів о 15-00. Для участі в тренінгу необхідно заповнити анкету на сторінці відділу (http://vit-ippo.at.ua/index/kursi_za_viborom/0-16), для участі у вебінарі зареєструватися на сторінці дистанційних заходів (http://ippo.dn.ua/zahodi).

Просмотров: 322 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 11.04.2014

Інформуємо про новий відкритий веб-журнал про сучасну освіту та її розвиток – Educlub.com.ua «Освітній клуб». На його сторінках висвітлюються сучасні підходи та інноваційні технології навчання і виховання, надаються методичні поради педагогам і батькам, консультації фахівців з актуальних проблем педагогіки і психології. Ресурс постійно поповнюється світовими новинами про середню освіту, інтерв'ю провідних українських та зарубіжних фахівців про новітні освітні технології, які на сьогодні складають унікальний науково-практичний доробок у галузі освіти. Educlub.com.ua також діє як майданчик для висвітлення власних думок про освіту для всіх бажаючих. Повну інформацію про веб-журнал представле ... Читати далі »

Просмотров: 344 | Добавил: Helena | Дата: 31.03.2014

Учащиеся нашей школы традиционно принимают участие в акции "Первоцветы". Во время акции проходят классные часы "Сохрани цветущие растения на земле", "Красная книга растений". Волонтеры школы проводят беседы по классам. Проводятся конкурсы рисунков и плакатов "Берегите первоцветы". Выпускаются листовки с призывом "Беречь и охранять природу", стенгазеты для уголков здоровья. Оформлена выставка рисунков "Первоцветы Украины!"

Просмотров: 913 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 25.03.2014

Україна святкує 200-річчя від Дня народження видатного поета, художника, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка. «Він був сином мужика і став володарем у царстві духа. Він був кріпаком і став велетнем у царстві людської культури. Він був самоуком і вказав нові, світлі і вільні шляхи професорам і книжним ученим. Десять літ він томився під вагою російської солдатської муштри, а для волі Росії зробив більше, ніж десять переможних армій.

 Доля переслідувала його в житті скільки могла, та вона не зуміла перетворити золота його душі в іржу, ані його любові до людей в ненависть і погорду, а віри в Бога у зневіру і песимізм. Доля не шкодувала йому страждань, але й не пожаліла втіх, що били із здорового джерела життя. Найкращий і найцінніший скарб доля дала йому лише по смерті – невмирущу славу і все розквітаючу радість, яку в мільйонів людських сердець все наново збуджуватимуть його твори. ... Читати далі »
Просмотров: 354 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 10.03.2014

З 26 лютого наша школа закрита на карантин через високу захворюваність на ГРВІ. Заняття розпочнуться тоді, коли рівень захворюваності знизиться до безпечного.

Повідомлення про відновлення занять у школі буде опубліковано ... Читати далі »

Просмотров: 672 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 26.02.2014

 В нашей школе открыта выставка прикладного искусства "Бумажная страна". Многие ребята приняли активное участие. На выставке были представлены работы в следующих жанрах: скрапбукинг, оригами, декупаж, квиллинг, аппликации и папье-маше. Все поделки учащихся были оценены не только учителями и родителями, а также гостями школы. Молодцы, ребята! Так держать! 
Просмотров: 446 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 17.02.2014

15 лютого 2014 року в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 25-та річниця виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Цього дня 25 років тому командувач 40-ю армією обмеженого контингенту Радянських військ в Афганістані генерал-лейтенант Борис Громов перетнув міст через річку Амудар'ю та повідомив, що за ним не залишилося жодного радянського солдата. Зазначимо, війна забрала життя 3360 українців.

За роки афганської війни 72 військовослужбовців були удостоєні звання Герой Радянського Союзу, 11 з них - українці. Учні 10-А класу вшанували пам'ять воїнів-афганців, поклавши квіти до пам’ятного знака, що знаходиться на алеї космонавтів. ... Читати далі »

Просмотров: 554 | Добавил: Наталья | Дата: 17.02.2014

14 лютого у школі відбулося свято любові. Валентинок було стільки, що здавалося, ніби тебе оточує одне велике серце, зіткане з ніжності, поваги, довіри. Маленькі янголятка розносили пошту кохання, а усі учні намагалися зі своїх кабінетів створити осередок тепла і щастя. Любов є найбільшою рушійною силою у всьому світі. Це те, заради чого чоловіки готові згортати гори, а жінки слідувати за своїм коханим навіть на край світу. Про неї написано і сказано так багато, що здавалося б нічого нового вже сказати просто не можливо, але будь який закоханий це з легкістю спростовує, знаходячи слова, вирази і вчинки, які представляють його особисту любов все в новому і новому світлі.

Це унікальне почуття і стан душі. День всіх закоханих тому підтвердження. У цей день усі ми один одному готуємо маленькі і не меленькі сюрпризи. ... Читати далі »

Просмотров: 578 | Добавил: Наталья | Дата: 17.02.2014

РАСХОДЫ:
1. Хозяйственные нужды (моющие, дезсредства, замки, краска и т.п.) - 1.200 грн
2. Канцелярия (бумага, картриджи, папки и т.п.) - 1.029 грн
3. Покраска фасада  - 2000 грн, розы – 1200 грн, ремонт водоснабжения – 1680 грн, работа – 1200 грн.
4. Детские нужды (поездки на конкурсы, олимпиады) - 900 грн
5. Подарки детям инвалидам, под опекой, многодетным к праздникам - 700 грн
6. Пожарное освещение – 800 грн
7. Поездка на форум – 1200 грн
8. Ремонт принтеров, Интернет – 800 грн
9. Ремонт отмостков (цемент) – 600 грн 
Всего израсходовано: 13.309 грн
Внесено в фонд: 20.309  грн, на ремонт школы 9000 грн 
Просмотров: 497 | Добавил: Helena | Дата: 13.02.2014

Олимпийские игры в Сочи не прошли мимо стен нашей школы. В поддержку украинской сборной ребята подготовили стенгазету "Болеем за наших!" Они досконально изучили биографии участников нашей сборной, их спортивные достижения. Все это было представлено в яркой и познавательной газете.
 
Все это было представлено в яркой и познавательной газете. ... Читати далі »
Просмотров: 430 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 12.02.2014

В школе прошла промежуточная презентация волонтерских проектов, над которыми работают учащиеся 5-11 классов. Волонтёрская или другими словами добровольческая деятельность не очень популярна в Украине, но активно практикуется у нас в школе. Она включает в себя участие в различных социальных проектах на благо школы и города. Учащиеся среднего и старшего звена презентовали огромное количество проектов, работа в которых касается разнообразных социальных направлений, связанных с охраной окружающей среды, социальной помощью, работой с детьми, молодежью, пожилыми людьми, людьми с ограниченными возможностями, созданием веб-сайтов, работой в сфере спорта, культурного наследия, искусства, организацией культурных мероприятий

Просмотров: 635 | Добавил: Наталья | Дата: 10.02.2014

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 59 60 »
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024