Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

Субота, 18.05.2024, 11:48
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Міносвіти запрошує обговорити проект правил проведення всеукраїнських олімпіад з мов нацменшин.

Міністерство освіти і науки України оприлюднило для громадського обговорення проект Правил проведення всеукраїнських учнівських олімпіад з мов та літератур національних меншин.
Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти, робочу групу з розроблення Правил проведення всеукраїнських учнівських олімпіад з мов та літератур національних меншин було створено на виконання рішення Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти від 15 січня 2014 року № 20 «Про рекомендації Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти за результатами роботи круглого столу «Освіта представникі ... Читати далі »

Просмотров: 314 | Добавил: Helena | Дата: 06.08.2014

Суспільно-політична ситуація та події останніх місяців, окупація Російською Федерацією Криму, збройні акції російських терористів у східних регіонах України обумовили тему Першого уроку 2014/2015 навчального року – «Україна – єдина країна», про цей йдеться у листі МОН від 01.08.2014 № 1/9-388.
Метою Першого уроку є формування в учнів розуміння єдності й цілісності України, її багатонаціонального народу як національної ідеї розвитку вільної, незалежної, демократичної та заможної держави.
Основний зміст Першого уроку має бути спрямований на утвердження єдності України, нероздільності її території та народу, що її населяє.
У листі наголошується на важливості акцентувати увагу дітей на тому, що Крим і Донбас ... Читати далі »

Просмотров: 1432 | Добавил: Helena | Дата: 04.08.2014

С ЦЕЛЬЮ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ГИБЕЛИ ЛЮДЕЙ ПРИ ОБНАРУЖЕНИИ ВЗРЫВООПАСНЫХ ПРЕДМЕТОВ (далее - ВОП) СЛУЖБА СПАСЕНИЯ ДОНЕЦКОЙ ОБЛАСТИ НАПОМИНАЕТ ПРАВИЛА ПОВЕДЕНИЯ ПРИ ОБНАРУЖЕНИИ ВОП:

При обнаружении ВОП или похожего на него предмета НЕОБХОДИМО:

  • хорошо запомнить место нахождения ВОП;
  • установить предупредительные знаки или ограждение вокруг ВОП;
  • немедленно оповестить об опасной находке местные органы власти;

Для ограждения места обнаружения ВОП используйте всевозможные подручные материалы (жерди, колья. ветки, веревки, куски ткани, камни и т.д.). ... Читати далі »

Просмотров: 325 | Добавил: Helena | Дата: 01.08.2014

Что делать во время летней жары

В жару, в первую очередь, необходимо снизить физическую активность. Обмен тепла в организме человека (метаболическая теплопродукция) зависит от уровней физической активности, акклиматизации, возраста и телосложения. Люди должны знать о повышении риска при физической активности во время жаркой погоды и симптомах теплового удара.

Также, чтобы уберечь свое здоровье от негативного влияния жаркой погоды следует, прежде всего, увеличить потребление жидкости на протяжении дня.

... Читати далі »

Просмотров: 526 | Добавил: Helena | Дата: 31.07.2014

Ураховуючи складну суспільно-політичну ситуацію у країні, спричинену агресією Росії, Міністр освіти і науки України Сергій Квіт звернув увагу працівників освіти на відповідальність педагогічних та науково-педагогічних працівників за виховання високих моральних якостей, формування громадян, здатних до свідомого суспільного вибору, збагачення на цій основі інтелектуального, творчого, культурного потенціалу народу (лист МОН від 29.07.2014 № 1/9-382).

У листі йдеться, що у час, коли більшість педагогічних та науково-педагогічних працівників проявляють високу громадянськість і патріотизм, інша, незначна частина осіб з їх числа, брали участь в організації так званих «референдумів&r ... Читати далі »

Просмотров: 335 | Добавил: Helena | Дата: 30.07.2014

Кабінет Міністрів не скорочуватиме соціальні витрати та заробітні плати. Про це повідомив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на брифінгу в понеділок, 28 липня. Глава уряду зупинився на основних моментах законопроектів, які Кабінет Міністрів вносить до Верховної Ради.

За його словами, незважаючи на те, що через війну на Сході України витрачаються мільярди гривень, "що через присутність російських терористів і російської армії на кордонах України і всередині України іноземні інвестори звернули свою активність і очікують стабілізації ситуації", Уряд України знайшов можливість не зменшувати соціальні витрати, "не скорочувати фактичний розмір заробітних плат, не відправляти всіх у неоплачувані відпустки, а залишити рівень соціального забе ... Читати далі »

Просмотров: 526 | Добавил: Helena | Дата: 29.07.2014

Міністерство освіти звернулося до департаментів та управлінь освіти і науки обласних та Київської міської державних адміністрацій, а також керівників професійно-технічних та загальноосвітніх навчальних закладів з проханням зараховувати учнів з Криму, Донецької та Луганської областей за спрощеною процедурою.

Зокрема, у зверненні освітнього відомства зазначається, що відповідно до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", з урахуванням того, що певна кількість учнів, які проживали в Автономній Республіці Крим та у м. Севастополь висловлюють бажання продовжити навчання в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах в інших регіонах країни, Міністерст ... Читати далі »

Просмотров: 557 | Добавил: Helena | Дата: 24.07.2014

На сайті Міністерства освіти і науки, вперше за всю історію України, було оприлюднено показники державного замовлення в розрізі між університетами. Давно вже був запит громадськості, щоб це відбувалося публічно», - повідомила перший заступник Міністра освіти і науки Інна Совсун під час прес-конференції «Старт вступної кампанії у вищих навчальних закладах України».

Конкурсна комісія з відбору виконавців державного замовлення доклала зусиль для того, щоб гарантувати надання місць державного замовлення найкращим університетам. Вищі навчальні заклади, які мають потужний викладацький склад, гарну репутацію отримали збільшення обсягів держзамовлення. Перший заступник Міністра повідомила, що університети, які з політичних міркувань страждали під час попередніх вступних кампаній при розподілі місць державного замовлення також отримали певне збільшення. «Ми зробили все можливе, щоб абітурієнти отримали можливість вступити до найкращих університетів. ... Читати далі »
Просмотров: 367 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 21.07.2014

Міністерством освіти і науки розроблені рекомендації щодо навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів та структури 2014/2015 навчального року.

В освітньому відомстві наголошують, що відповідно до законодавства, структуру навчального року мають встановлювати загальноосвітні навчальні заклади за погодженням з місцевими органами управління освітою.

У наступному навчальному році міністерство рекомендує організувати навчальні заняття за семестровою системою: І семестр - ... Читати далі »

Просмотров: 517 | Добавил: Helena | Дата: 10.07.2014

5 абітурієнтів отримали 200 балів з трьох предметів ЗНО

За результатами зовнішнього незалежного оцінювання п'ять абітурієнтів отримали по 200 балів із трьох предметів, 50 - із двох. Про це у своєму Facebook повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук.

"В УЦОЯО завершили визначення результатів основної сесії ЗНО. Раді повідомити, що 5 абітурієнтів отримали по 200 балів із трьох предметів, 50 - із двох. Тричі дв ... Читати далі »

Просмотров: 547 | Добавил: Helena | Дата: 10.07.2014

Ремонт (по 50 грн)
СДАНО: 17805 грн.
ИЗРАСХОДОВАНО: вся сумма потрачена на ограждение
20 000 грн – материал (секции)
580 грн – цемент
600 грн – гранотсев
4000 грн –  работа
ИТОГО: 24980 грн (7175 грн – добавлено из фонда)
Фонд школы (по 20 грн)
Просмотров: 542 | Добавил: Helena | Дата: 02.07.2014

Кто из мальчишек и девчонок не потирал восхищённо руки, когда узнавал на лагерной стенке, что 16 июня – День клада. Ведь найти сокровища хочется каждому. И вот этот день настал. Таинственная карта, записки – подсказки,  сноровка, интеллект и, конечно, дружба. Как результат, старания увенчались успехом. И пусть клад оказался сладостями, а не драгоценностями, но ведь цель достигнута, препятствия преодолены, а, значит, на лицах ребят - улыбка, в душе – радость.  И ещё один день прошёл не зря.

Просмотров: 550 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 17.06.2014

13 июня наш лагерь «Шоколад» превратился в зоопарк. Побывав у нас в гостях, Вы могли встретить в тот день львов, пантер, зебр, крокодилов, слонов, жирафов. Ребята стали участниками спортивно – развлекательной игры «Зов джунглей». Интересные эстафеты, увлекательные конкурсы. И вот радость на лицах победителей. Но не беда, что кому-то достались вторые места. Довольны все и участники, и болельщики – ведь наигрались  ... Читати далі »

Просмотров: 570 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 17.06.2014

Пробовали ли Вы открыть своё дело? Нет? А вот 10 июня каждый желающий, наиболее активный и сообразительный, мог принести своему отряду «деньги», организовав своё предприятие. Вот массажный салон. Это салон красоты. Здесь игровой зал.  Может быть, вы хотите себе татуировку, игрушку, фотографию? Милости просим! Вас обслужат по высшему разряду. О «денежках» не беспокойтесь. Всем ребятам они выданы вожатыми.   Здорово!

Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 424 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 12.06.2014

Любите ли вы танцевать? В  нашем лагере танцы любят все. В этом можно было убедиться 6 июня. Интересные музыкальные задания, конкурсы, танцевальные постановки – это День танца в лагере «Шоколад». От ребят не отставали и учителя – воспитатели. Когда был объявлен последний танец, оттенок грусти появился на лицах ребят. Ведь расходиться никому не хотелось. 

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 293 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 12.06.2014

5 июня открылась лагерная спартакиада. Старшая вожатая вместе с отрядными вожатыми провели экскурс в историю спорта. Вот на сцене греческие боги. К их ногам представление каждым отрядом различных летних видов спорта. Здесь и футбол, и бадминтон, и баскетбол, и велоспорт, и плавание, и лёгкая атлетика. Потом болельщикам футбола пришлось жарко: открылся лагерный футбольный сезон. Ребята, так держать!

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 315 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 12.06.2014

4 июня 2014 года  состоялся концерт, посвящённый открытию школьного лагеря  «Шоколад». Торжественно и празднично было в актовом зале. Ребята из шести отрядов искренне радовались долгожданному событию. Очень разнообразно и увлекательно они провели время: и пели, и танцевали, и играли. Скучающих замечено не было. Сколько ещё интересного впереди!!! Успеть бы везде поучаствовать, не пропустить бы чего.

Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 502 | Добавил: Olga-Grabovlyuk | Дата: 11.06.2014

У тебя сегодня день особый,
В голосе волненье, в руках дрожь...
Ты уже не просто станешь взрослым,
А дорогой собственной пойдешь.
Твой звонок последний, классы школы,
Парта, за которой ты сидел —
Остаются лишь воспоминания,
За порогом для тебя есть много дел!

Но сегодня поводов для грусти
Меньше, чем восторга и надежд,
Будет жизнь за школой самой лучшей,
Много ждет открытий и чудес!

Просмотров: 356 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 30.05.2014

16.06.14 в 12 часов состоится отчетная конференция  Совета школы.

Повестка дня:

1. Отчет директора школы Кулик Т.И. об итогах года.

2. Отчет о финансовой деятельности попечительского совета.

3. Разное (планы на лето, ремонтные работы, организация учебно-воспитательного процесса в новом учебном году)

Оргкомитет

 

Просмотров: 370 | Добавил: Helena | Дата: 26.05.2014

"Сегодня здесь, в нашем зале – лучшие из лучших. Здесь те, кто славится учебными достижениями. Те, кто углубляются в тайны наук и исследований. Здесь те, кто, не жалея себя на беговых дорожках и игровых площадках, завоёвывает призы и медали. Те, которые дарят свой талант, своё творчество, своё искусство благодарным зрителям. Вы снова и снова доказываете, что вы – лучшие! Лучшие учителя, ученики и родители нашей школы!" Такими словами 16 мая в нашей школе открылся ежегодный школьный праздник "За честь школы". Ребята, собравшиеся на это мероприятие, показали отличные, знания по разным школьным предметам, победители и призеры предметных олимпиад, научно-практических конференций, творческих конкурсов, спортивных состязаний.Гостей праздника и ребят приветс ... Читати далі »

Просмотров: 396 | Добавил: Helena | Дата: 19.05.2014

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 59 60 »
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024