Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

П`ятниця, 26.04.2024, 11:41
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів
24 квітня у школі відбулося свято День Землі - День довкілля. Бажаєте дізнатися подробиці - відкрийте сторінку фотоальбому http://school6.at.ua/photo/den_zemli_den_dovkillja/shkola_ravnjajs/6-0-132
 
 
Просмотров: 698 | Добавил: Meotida | Дата: 25.04.2010

16 апреля в Центре детского и юношеского творчества прошел городской фестиваль песни на иностранном языке «Пісня єднає друзів», который в этом году подготовили и провели учащиеся и педагоги иностранного языка нашей школы. Руководитель проекта - Растворцева Альбина Павловна, компьютерная презентация – Орловой Татьяны Николаевны, художник-оформитель – Корчак Марина, компьютерное сопровождение – Муравьев Дмитрий и Почепко Станислав, участники – девочки 9-А класса, а также Стас Щербаков и Илона Кардовская, и самый младшенький участник – Лавриков Саша ... Читати далі »

Просмотров: 750 | Добавил: K@r@nda_Mila | Дата: 18.04.2010

16 квітня було проведено показовий день цивільного захисту. До школи були запрошені начальники штабів цивільного захисту шкіл міста, а також представники міського штабу цивільного захисту Лещенко В.І., Заставенко І.В., а також заступник начальника Рябченко О.Л.. У межах дня цивільного захисту були проведені відкриті заняття: «Подорож у країну здоров’я» - 1-4 класи, учителі Марко В.А., Куплевацька С.О.; уроки з медико-санітарної підготовки у 11-А класі, учитель Агафонова С.П.; урок ОБЖ у 9-В класі, учителі Боженко Н.В. і Паніна О.В. і позакласний захід у 7-Б класі, учитель Лаврикова Н.М. Закінчився показовий день цивільного захисту навчальним тренуванням під час якого учні та працівники школи вийшли за її межі. Підсумком Дня була лінійка де директор школи Кулик Т.І. разом із гостями нагородила грамо ... Читати далі »

Просмотров: 826 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 17.04.2010

Міністерство освіти і науки внесло зміни до Умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2010 році, згідно яких тепер особам, які не атестовані з української мови та літератури, надано право складати вступний іспит з тієї мови, оцінки з якої виставлені в атестаті. Про це йдеться у наказі Міністерства освіти і науки № 243 від 26 березня 2010 р., оприлюдненому на його сайті. Міносвіти також регламентувало кількість вищих навчальних закладів та напрямів підготовки (спеціальностей), куди абітурієнт може подати заяву – не більше п'яти вищих навчальних закладів України і не більше трьох напрямів підготовки (спеціальностей). Відповідно до внесених змін, передбачається облік середнього балу атестата з округленням до десятих часток бали (за 200-бальною шкалою). Шкала балів:
Просмотров: 677 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 12.04.2010

«Спешите делать добро» так называется региональный благотворительный фонд, делегацию которого вместе с мэром города Валерием Сергеевичем Гнатенко и начальником отдела образования Ириной Александровной Бучук, встречали вчера ученики и педагоги нашей школы. Учитывая успехи коллектива в номинации «Одаренные дети», глава наблюдательного совета фонда Неля Игоревна Штепа вручила подарок школе – мультимедийный проектор, так необходимый для учебно-воспитательного процесса. Также, Неля Игоревна предложила педагогическому коллективу принять участие в конкурсе учебных заведений «Школа будущего».
 
Региональный благотворительный фонд «Спешите делать добро» был создан 16 октября 2009 го ... Читати далі »
Просмотров: 716 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 10.04.2010

Сьогодні 8 квітня 2010 року в нашій школі відбулося свято "День відкритих дверей". В гості до нас завітали учні 9-х класів школи №8. Учнями нашої школи був підготовлений концерт з цікавими номерами, який було відкрито документальним фільмом про школу. На завершення кожному з учасників заходу вручено буклети про нашу школу інформаційного характеру.
З 1 квітня почався прийом документів на навчання в 1-5-х та 10-х класах. Чекаємо на Вас!

Просмотров: 667 | Добавил: Helena | Дата: 08.04.2010

Сьогодні прокидається земля,
І таємницею одягаються поля,
Весна іде, вона сповнена чудес!
Христос воскрес! Воістину воскрес!
Природа ніжним трепетом повна,
І птиці в'ються в блакиті небес.
Порушена сьогодні тиша:
Христос воскрес! Воістину воскрес!
Шумить тепер зелена трава
Їй вторить старий, повний таємниці, ліс.
І вітер шепоче ніжні слова:
"Христос воскрес! Воістину воскрес!"
Просмотров: 688 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 04.04.2010

В рамках проведення акції "Допоможи дитині!" в нашій школі відбувся благодійний концерт "Створи добро". Благодійні акції реалізуються в рамках II Всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе», оголошеного Міжнародним благодійним фондом «Україна 3000». Концерт проводився у два етапи: для 1-5 класів та 6-11класів. Ініціатором концерту був колектив педагогів і учнів нашої школи. Понад 35 учасників концертної програми чекали свого виходу на сцену. Серед яких були учні 4-A, 6-А, 6-Б, 7-А, 8-В, 8-Г, 9-А, 9-В, 9-Д, 10-А, 11-А класів. Молоді артисти один за одним радували глядацьку аудиторію своїми танцювальними та вокально-мистецькими здібностями. Тепла, по-домашньому щира атмосфера вкотре з’єднувала воєдино дитячі та дорослі серця. Педагоги уважно стежили за кожним рух ... Читати далі »
Просмотров: 717 | Добавил: Helena | Дата: 02.04.2010

31 березня у школі відбулося засідання педагогічної ради з порядком денним: 1. Стан викладання російської і української мов в умовах статусу школи з українською мовою навчання. 2. Впровадження сучасних методів у виховній роботі. З першого питання виступила заступник директора з навчальної роботи школи Білоног Світлана Володимирівна, яка ознайомила колег із умовами викладання російської і української мов, досягненнями учнів і вчителів-філологів. Було вирішено узагальнити та освітити у науково-методичній пресі досвід роботи учителів Бордюгової Наталії Вікторівни й Черняк Наталії Анатоліївни та зробити традиційними декади філології. З другого питання заслухали заступника директора з виховної роботи Каранду Людмилу Михайлівну, яка висвітлила теоретичні засади сучасних форм і методів виховання.
Просмотров: 769 | Добавил: Tatjana_Kulik | Дата: 01.04.2010

Сьогодні 27 березня о 20:30 люди в усіх куточках світу вимкнуть світло на одну годину – Годину Землі, віддаючи таким чином свій голос за активні дії у боротьбі зі зміною клімату. Кожен може взяти участь й долучитися до мільйонів людей, які підтримають Годину Землі у всьому світі. У Вас є цікаві ідеї, як цікаво провести Годину Землі? Розкажіть друзям та втілюйте їх у життя! Команда Години Землі в Україні оголошує конкурс на найкращі ідеї проведення години без світла на 27 березня. Надсилайте описи Ваших подій на Годину Землі підтверджені фотографіями чи малюнками та отримайте приємні та корисні призи за свою багату фантазію. Анді Рідлі, виконавчий директор та співзаснов ... Читати далі »
Просмотров: 691 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 27.03.2010

22 марта – всемирный День воды. В учебных заведениях города Дружковки был организован тематический конкурс работ изобразительного искусства под девизом «Вода – наше богатство». Свое видение идеи мальчишки и девчонки выразили в рисунках, аппликациях, стенгазетах. Юные авторы представили в конкурсную комиссию 69 работ. Ученица нашей школы Валерия Вирютина (8-А класс) заняла III место и была награждена дипломом и денежной премией. Поздравляем победителя!

Просмотров: 721 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 25.03.2010

В нашей школе с 14 по 20 марта проходила акция «Береги первоцвет». Активное участие в этой акции приняли ученики 2-А, 2-Б, 2-В, 3-А, 4-А классов. Дети своими рисунками познакомили учащихся школы с редкими и исчезающими видами первоцветов. Первоцветы, цветущие ранней весной подвергаются массовому сбору для продажи и наживы. В результате многие виды раннецветущих растений оказались на грани исчезновения. Учащиеся нашей школы обращают внимание всех жителей города на то, что купив букетик сорванных в природе первоцветов, Вы становитесь соучастниками их уничтожения. Не рвите и не покупайте сорванные первоцветы!

Просмотров: 1407 | Добавил: Татьяна_Sokolskaj | Дата: 21.03.2010

С 16 по 20 марта была проведена городская ярмарка педагогических идей на которую были представлены работы педагогов города. После предварительного оценивания на выставку были допущены лучшие работы. Педагогические работы учителей нашей школы: украинский язык и литература – Бордюгова Наталия Викторовна и Черняк Наталья Анатольевна, математика – Москат Наталья Григорьевна, Семенова Наталья Александровна, Руднева Анжела Эдуардовна, Белогурова Светлана Станиславовна и Братищенко Ольга Григорьевна; английский язык – Рыбка Яна Александрова. Также Бордюгова Наталия Викторовна представила работу воспитательного аспекта «Профориентационная работа с учениками в старших классах». Все работы были презентованы на заседаниях предметных методических объединений и своей новизной заинтересовали педагогическую общественность города.

Просмотров: 1280 | Добавил: K@r@nda_Mila | Дата: 21.03.2010

14 марта во всем мире отмечается День числа "Пи".
Число Пи – математическая константа, выражающая отношение длины окружности к длине ее диаметра. Символ Пи впервые употребил в 1706 году Уильям Джонс, однако настоящую популярность он приобрел после того, как его начал использовать в своих работах математик Леонард Эйлер в 1737 году.
 
Считается, что праздник придумал в 1987 году физик из Сан-Франциско Ларри Шоу, обративший внимание на то, что 14 марта (в американском написании – 3.14) ровно в 01:59 дата и время совпадут с первыми разрядами числа Пи = 3,14159.
... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 721 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 14.03.2010

Скиньте з Шевченка шапку.
Та отого дурного кожуха.
Відкрийте в нім академіка.
Ще – одчайдуха – духа.
Ще – каторжника роботи.
Ще нагадайте усім:
Йому було перед смертю всього лише сорок сім.
                                      І. Драч «Виклик»
 
 
Просмотров: 630 | Добавил: NatVik | Дата: 09.03.2010

С первой капелью, с последней метелью, с праздником юной Весны!
Вас поздравляем, сердечно желаем: счастья, здоровья, удач, красоты!
С 8 Марта!
Просмотров: 737 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 06.03.2010

У листопадi 1999 року Генеральна конференцiя ЮНЕСКО проголосила Мiжнародний день рiдної мови, який уперше вiдзначався 21 лютого 2000 року в Парижi.
Заснування цього свята має велике значення, тому що, за оцiнками фахiвцiв, на сьогоднi iснує близько 6000 мов. І багатьом iз них загрожує зникнення.
Мова ж являє собою значну частку нацiональної культури. Тому збереження мови, розвиток мови — важливе завдання кожного народу. Рiдна мова — це мова роду, вона вiдбиває досвiд пращурiв для нащадкiв.
Це - матері мова. Я звуки твої
Люблю, наче очі дитини...
О мова вкраїнська!...
Хто любить її,
Той любить мою Україну.
Володимир Сосюра
Просмотров: 794 | Добавил: NatVik | Дата: 20.02.2010

13 февраля состоялась дискотека для старшеклассников «Валентин и Валентина». В программе конкурсы влюбленных: «Посмотри и запомни», «Комплименты», «Танцевальное шоу», современные песни о любви, танцевальный марафон. Участники дискотеки поздравляют всех с Днем Святого Валентина: Пусть будет море океаном, вода – любовью будет в нем! Пусть ветер будет ураганом и счастье к вам приносит в дом!

Просмотров: 858 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 14.02.2010

Вітаємо! Запрошення на другий очний етап МАН. Переможці І етапу Всеукраїнського конкурсу–захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук Кардовська Ілона (10 клас) - робота: «Вплив віртуального спілкування. Користь та шкода мережі Інтернет» секція «Психологія», учитель Кардовська Ілона Василівна та Карпенко Максим (11 клас) - робота «Морфологічне обґрунтування оперативних прийомів, направлених на зниження частоти виникнення сторічних кровотеч при пошкодженні артерій сідниць» секція «Медицина», учитель Сокольська Тетяна Миколаївна отримали запрошення на очний, обласний етап конкурсу. Поздоровляємо і бажаємо перемоги у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу–захисту МАН.

Просмотров: 681 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 14.02.2010

Учитель биологии Сокольская Татьяна Николаевна 10 февраля получила приглашение на участие в конкурсе «Наука без жестокости». Организаторы конкурса: Центр защиты прав животных "Вита”. Конкурс проводится в содружестве с известными международными организациями: Международным сообществом за гуманное образование ИнтерНИЧ – InterNICHE, Международной ассоциацией – IAAPEA, Британским союзом (Великобритания) – BUAV, «Врачи против экспериментов на животных (Германия)» – DAAE. Желаем учителю биологии и ее ученикам победы в Международном конкурсе!

Просмотров: 588 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 10.02.2010

« 1 2 ... 56 57 58 59 60 »
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024