Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

П`ятниця, 19.04.2024, 02:33
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Грудень » 24

В 10-А класі проведена класним керівником Черняк Наталією Анатоліївною та практичним психологом Кардовською Ілоною Василівною виховна година, присвячена проблемі гендерного насилля. Учні надзвичайно багато почерпнули інформації, що бентежить суспільство не один десяток років, опанували нове поняття «гендер». До уваги десятикласників були різні життєві ситуації, з яких вони мали вийти гідно й правильно. Також учні переглянули документальний фільм про гендерне насилля, що не залишив байдужим нікого з присутніх. Після опрацьованих ситуацій, перегляду фільму школярі зробили висновок про те, що, на жаль, правосуддя з цього питання не досконале, а приклади гендерного насилля можна спостерігати й сьогодні дуже часто в повсякденному житті.

Після опрацьованих ситуацій, перегляду фільму школярі зробили висновок ... Читати далі »
Просмотров: 627 | Добавил: Наталья | Дата: 24.12.2013

Цього тижня в учнів 11 -А класу відбувся ярмарок професій, де майбутні випускники не просто говорили про ринок праці, а презентували вже обрані для себе професії та навчальні заклади, де можна здобути освіту за цим фахом. Захід був дуже цікавим та пізнавальним не тільки для одинадцятикласників, а й для гостей ярмарку. Учні презентували не тільки відомі професії, а й ті, що нещодавно для українців були незнаними й незрозумілими, такі як менеджер по туризму й логіст. На захід завітала випускниця 2012 року Боженко Крістіна, яка навчається у Харківському національному педагогічному університеті імені Г.Сковороди.

Студентка розповіла присутнім про своє бажання ... Читати далі »

Просмотров: 333 | Добавил: Наталья | Дата: 24.12.2013

20 грудня 2013 року в школі відбувся конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. На розгляд журі були надані роботи з хімії, географії, біології, української та світової літератури, історії України, математики. Учителі-керівники наукових робіт надзвичайно якісно підготували учнів, про що свідчили цікавий зміст робіт, їх актуальність. Юні дослідники з упевненість відповідали на поставлені запитання членів журі та присутніх в аудиторії, що демонструвало глибоке знання та володіння матеріалом. Учні презентували свої напрацювання з таких тем: «Дослідження вмісту йоду в організмі школярів» (Регеда Даніїл, 9-А клас), «Використан ... Читати далі »

Просмотров: 544 | Добавил: Наталья | Дата: 24.12.2013

У школі пройшов предметний тиждень з математики. Розпочався він виготовленням стіннівок  «Цікава математика». У 7-А класу була проведена вікторина «Світ чисел та цифр». У вівторок шестикласники зібрали загал біля своїх газет на тему «Математика очима дітей». Москат Наталя Григорівна провела з дітьми інтелектуальну гру «Математичний ринг». З галереєю великих математиків познайомила дев’ятикласників Орлова Тетяна Миколаївна. У середу Білогурова Світлана Станіславівна провела урок - математичний квк, чим дуже пожвавила навчальний процес у 6-А класі.

Не залишився осторонь і 5-А клас, де Орлова Тетяна Миколаївна запропонувала математичний бій. Зрозуміло, переможених не було. ... Читати далі »

Просмотров: 706 | Добавил: Наталья | Дата: 24.12.2013

В нашей школе был проведен конкурс «Дружковчонок» среди 3-4 классов. Участники Рыбка Софья (3-А), Попов Данил (3-Б), Кабанова Полина (4-А), Секретарь Дарья (4-Б), Рыжеголова Ольга (4-В) читали захватывающие легенды о похождениях основателя нашего города казака Дружко, рассказывали об известных местах в городе, о символике нашего города. Присутствующие с воодушевлением и переживанием следили за выступлением своих конкурсантов, которые пели, танцевали, читали стихи. Но в каждом конкурсе должен быть победитель. Им стала ученица 3-А класса Рыбка Софья. Жюри отметило и выступления других участников конкурса. Победителями были все!

... Читати далі »
Просмотров: 550 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 24.12.2013

Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024