Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

Субота, 27.04.2024, 06:37
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Листопад » 4 » Всеукраїнський конкурс для старшокласників «Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе!»
20:35
Всеукраїнський конкурс для старшокласників «Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе!»
До участі у конкурсі запрошуються команди у складі трьох школярів 9-11-х класів віком від 14 до 18 років та одного вчителя від всіх шкіл, гімназій, колегіумів чи інших загальноосвітніх закладів України. Мета конкурсу - виявити серед старшокласників з усіх куточків країни креативних та активних, підготовлених, молодих європейців, які можуть достойно представити себе й довести, що вони гідні європейського суспільства допомогти місцевим громадам кожного регіону України помітити у власному складі юних лідерів, які у майбутньому зможуть допомогти змінити свій регіон на краще виявити й підтримати найбільш обізнану, талановиту, самостійно мислячу молодь, яка може продемонструвати здатність до вивчення нової інформації, формування власних ідей та їхнього практичного втілення
 
Етапи проекту - Проект включає п’ять основних етапів: Перший тур Конкурсу, заочний – онлайн-тестування щодо знань про Євросоюз та різні аспекти його діяльності, а також щодо вмінь користуватися цими знаннями. За результатами першого туру буде визначено 27 фіналістів — по одному переможцю від кожної області, АРК, міст Київ та Севастополь. Візити (відрядження) команд-переможців до організацій, які співпрацюють з ЄС. Поїздка команди та супровідного викладача оплачується за рахунок Проекту. Підготовка командами власних концепцій – ідей діяльності, спрямованої на розвиток власних місцевих громад, встановлення діалогу між її членами.
Другий тур Конкурсу, очний – презентація командами-фіналістами на конференції у м. Києві власних концепцій. У конференції беруть участь тільки ті команди, які перемогли у своїх областях в Першому турі Конкурсу. Проїзд до міста Києва та у зворотному напрямку, проживання і харчування під час перебування в Києві оплачується організаторами Проекту. Автори найкращих концепцій мають великий шанс отримати фінансування для їхнього втілення. Відрядження команди-переможця до країни ЄС.
Лише команда, яка посіла перше місце у Конкурсі, зможе отримати в рамках проекту право поїхати до країни ЄС в якості нагороди за перемогу, а також ознайомитися з діяльністю структур ЄС на території країн-членів.

Реєстрація - Бажаючим взяти участь у конкурсі потрібно обов’язково зареєструвати свою команду на веб-сайті euro-konkurs.org.ua. Переможці у кожній області будуть визначені за допомогою комп’ютерної системи. Зареєстровані команди братимуть участь у першому онлайн-турі конкурсу. Всі фіналісти матимуть можливість взяти участь у мікротурах та побачити, чим займаються дорослi активні, креативні люди їхнього регіону та чим вони можуть допомогти суспільству. Організатори Проект здійснюється всеукраїнською мережевою радіостанцією «Наше Радіо» за фінансування Європейського Союзу. Проект виконується за методичної підтримки Міністерства освіти і науки в Україні. Експертну та методичну підтримку Проекту надає громадська організація «Євроклуб «Право і Захист».

Інформація з сайту http://education.ua/2010/10/how-do-you-know-europe/
Переглядів: 828 | Додав: Svetlana_Belogurova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024