Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

П`ятниця, 19.04.2024, 20:30
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Серпень » 18 » Першокласників будуть вчити геометрії
21:47
Першокласників будуть вчити геометрії

У цьому році діти підуть у школу у вихідний день - 1 вересня припадає на суботу. Але День знань з цієї нагоди вирішили не скасовувати - святкова лінійка все ж відбудеться, а от безпосередньо уроки почнуться в понеділок. Найбільше новинок чекає 1-й клас. Для них надрукували нові підручники, причому їх уже навіть встигли розповсюдити по школах. "Всі книжки величезним тиражем (4,5 млн примірників) вже в школах. Вперше за багато років до середини серпня все готово", - розповів нам перший заступник директора Інституту інноваційних технологій Святослав Серебрянський.


Вже з 1-го класу діти вивчатимуть англійську мову і природознавство. Новий "Буквар" розповість хлопцям не тільки про літери, але і про такі поняття, як метро і мобільний телефон. А в школах з російською мовою навчання дітей навчать розрізняти російські й українські слова: на сторінках підручника наводяться ілюстрації і дубльовані на двох мовах слова: мышонок - мишеня, сказочник - казкар. Оновилася і програма з математики: вже в 1-му класі діти дізнаються, що таке крива і відрізок, вивчать основні геометричні фігури та рахунок до 100.

 

З цього року всім школярам вирішили не ставити оцінки за фізкультуру та художні предмети. "Не всі діти можуть виконати нормативи або ідеально співати і малювати, - пояснив нам Серебрянський. - Крім того, оцінки з цих предметів психологічно погано на них впливають". А ось програма зі всесвітньої літератури, яка передбачала вивчення, наприклад, книжок про Гаррі Поттера і наробила багато шуму, поки так і не затверджена. Конкурс підручників з цього предмету очікується в жовтні.

За матеріалами сайту "Острів знань"

Переглядів: 555 | Додав: NatVik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 amomoLoomia  
0
Интернет - магазин ip-mania аксессуаров Apple является приятным продолжением Вашего воображения, дополнения мелочами, полноценного использования и элементарного обновления экстерьера любимца под названием iphone, ipad, ipod, imac, macbook.

Основной идеей сайта служит простота и удобство в обширном выборе всевозможных аксессуаров Apple по цене ниже сложившейся не только на прилавках магазинов, но и в сети Internet.
Существует ряд преимуществ, которые делают товары ip-mania значительно дешевле, при этом качество товара остается неизменно высоким
На складе магазина более 1000 наименований товаров и догмой компании считается постоянный поиск новинок для товаров Apple

Все это можно приобрести здесь [url=http://ip-mania.ru]чехлы apple оптом в москве
[/url]

Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024