Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

Середа, 08.05.2024, 14:02
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Березень » 20 » Міжнародне дослідження "Інновації в навчанні"
10:57
Міжнародне дослідження "Інновації в навчанні"
Шановні учителі! Запрошуємо вас приєднатися до багаторічного міжнародного дослідження педагогів-новаторів з питань використання ІКТ, яке проводиться з метою надання консультативної допомоги в ухваленні рішень під час формування освітньої політики як в Україні, так і в усьому світі. Результати опитування допоможуть підтримати вітчизняні й міжнародні зусилля щодо поглиблення розуміння необхідності інноваційного викладання та навчання. Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) - це широкий набір технологічних засобів та ресурсів, наприклад комп'ютери (включно з портативними комп'ютерами), мобільні телефони, графічні калькулятори, цифрові камери, електронні дошки (пристрої для проведення якісних конференцій, презентацій та навчання), інші апаратні засоби, комп'ютерне програмне забезпечення (наприклад, презентаційне програмне забезпечення, текстові процесори та крупноформатні електронні таблиці) і Інтернет. Слова <комп'ютери>, <технологія> та <ІКТ> використовуються у цьому опитуванні змістово рівнозначно.
Вказівки.
1.Ваша участь у цьому опитуванні є добровільною. Ви можете відмовитись від опитування у будь-який момент.
2.Скопіюйте та вставте посилання, наведене нижче, в інший документ, таким чином, якщо вас буде відключено, або виникне необхідність зупинити роботу і продовжити опитування пізніше, це посилання приведе вас на ту сторінку міжнародного опитування учителів, де ви зупинились. http://survey.euro.confirmit.com/wix/p608552091.aspx?r=11254&s=IUJQHETC
3.Відповідайте на кожне запитання якомога точніше. Оскільки опитування є міжнародним, деякі запитання можуть не відповідати вашому контексту. У таких випадках дайте найкращу можливу відповідь.
4.У разі виникнення запитань про опитування або дослідження зверніться за допомогою за наступною адресою: edu-ua@microsoft.com
 
Дослідження фінансується Міністерством освіти і науки України та компанією Майкрософт Україна і проводиться компанією Cross-Tab Research of Bellevue, Вашингтон (Сполучені Штати Америки). Опитування передбачає збір інформації про ваші переконання як викладача, педагогічний досвід та результати використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ). Тривалість опитування - близько 25 хвилин. Ваші відповіді залишаться конфіденційними. Їх буде змішано з відповідями інших учителів. Ідентифікувати особу певного вчителя у будь-якому підсумковому звіті буде неможливо.
 
Переглядів: 802 | Додав: Olga_Bratischenko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024