Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

П`ятниця, 19.04.2024, 19:21
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Березень » 20 » Година Землі 2013
11:57
Година Землі 2013

У суботу, 23 березня 2013 року о 20:30, Україна вп’яте долучиться до Години Землі – світової ініціативи Всесвітнього фонду природи WWF! По всій Україні готуються десятки подій, спільною метою яких є об’єднання однодумців та проведення Години Землі цікаво та весело. Година Землі – це глобальна ініціатива з боротьби зі зміною клімату, організована Всесвітнім фондом природи WWF, що закликає громадськість, приватні компанії, представників урядових структур і місцевих спільнот вимкнути світло на одну годину 23 березня 2013 року о 20:30, щоб продемонструвати свою підтримку дій, спрямованих на боротьбу зі зміною клімату та марнотратним споживанням природних ресурсів, та взяти на себе зобов’язання щодня допомагати Планеті. У Києві 23 березня WWF запрошує всіх провести Годину Землі разом та відвідати концерт, який триватиме з 19.00 до 23.00 в Boom Boom Room (бульвар Шевченка, 33). На вас чекатиме виступ відомого російського гурту ON-THE-GO з новою електро-акустичною програмою, ОЛЯ ДІБРОВА (GORCHITZA) з акустичною програмою та гурт TAPE FLAKES (live). Придбати квитки на концерт Години Землі 2013 в Києві можна на сайті Karabas.com.

Ви маєте нагоду провести Годину Землі в атмосфері запалених свічок в мережі ресторанів Дмитра Борисова у Києві: «Охота на овец», GastroRock та «Пивбар». А також в закладах Холдингу емоцій "!Фест" у Львові: «Криївка», «Найдорожча ресторація Галичини», «Мазох-cafe», «Львівська копальня кави», «Гасова лямпа», «Лівий берег», «Дім легенд» і т.д. Готель Radisson Blu Podol влаштовує тематичну вечірку у своєму кафе "17”. А на Майдані Незалежності відбудеться студентський флеш-моб – викладання фігур з палаючих свічок. Біля пам'ятнику «Батьківщина-мати» у небо злетять небесні ліхтарики, як символ надії на світле майбутнє Планети.

Відомі люди з усього світу говорять про необхідність участі та підтримки Години Землі. Світова супермодель Міранда Кер, актриса та модель Джессіка Альба, актриса Лі Бінгбінг, колишній віце-президент США Алан Гор та багато інших знаменитостей закликають всіх людей світу приєднатися до руху за майбутнє Планети.
Українські зірки також не залишилися осторонь. Спортсмен Денис Силантьєв закликає українців взяти участь у Годині Землі, а також власним прикладом показує людям, що важливо кожен день робити маленькі кроки назустріч Планеті. Денис Силантьєв, Олімпійський призер, чемпіон світу та Європи з плавання, кинув такий виклик Україні та світу: «Здоров’я планети починається зі здоров’я кожної людини, а найпростіший спосіб його зберегти - займатися спортом. Тому якщо 2000 людей вимкнуть світло, я обіцяю повторити масову зарядку «День Ч» у цьому році».

«На цей час до Години Землі долучилися 13 міст України, але ми очікуємо, що за тиждень їх кількість значно зросте та поб'є торішній рекорд, як у нашій країні, так і у світі. Нагадаю, що Година Землі 2012 об'єднала більше 7000 міст у 152 країнах світу, у тому числі 40 українських міст. Тому, ми запрошуємо всі міста України приєднатися до Години Землі 2013, щоб гідно представити нашу країну у всесвітній кампанії і цього року», – говорить Андрій Білокінь, координатор кампанії Година Землі в Україні.

Численні бізнес-організації підтримують Годину Землі та спрямовують зусилля на охорону природи. Ілона Попенко, директор SPN Ogilvy Ukraine: «Вже п'ятий ювілейний рік поспіль ми підтримуємо Годину Землі, тим самим доводячи, що ведення бізнесу в гармонії з суспільством можливо. Такі проекти повинні знаходити підтримку з боку суспільства, адже доля Планети – у наших руках!». "У цьому році компанія Sanoma Media підтримує проект WWF Година Землі. Ми віримо, що привернення уваги громадськості до питання заощадження електроенергії допоможе змінити майбутнє ", - вважає Юлія Стефанишина, СЕО видавничого дому Sanoma Media, -" Все в наших руках. Не варто відкладати на завтра, сподіватися на когось, звинувачувати інших. Починати треба з себе. Ми щодня входимо в життя наших читачів, намагаємося бути для них надійним порадником і партнером. Нам вірять, до нас прислухаються. Працюючи з мільйонною аудиторією, інформуючи її про Годину Землі, знаходячи відгуки в серцях, ми робимо свій внесок у майбутнє планети. "

WWF та майстерня еко-ідей «4» запрошують одеситів провести суботній вечір разом у кафе «Циферблат». У Львові на підтримку Години Землі відбудеться філософська еко-вистава та частування тортом у вигляді Землі, а також у галереї «Дзиґа» відбудеться концерт групи «Jazz Quartet». Ресторани «Піца Челентано» міста Дніпродзержинськ разом із громадською організацією «Голос природи» запропонують всім охочим посидіти у затишній атмосфері при свічках, а також передивитися тематичні ролики та фільми про проблему зміни клімату. У Полтаві вже традиційно відбудеться багато цікавих подій, присвячених Годині Землі. Організатори чекають жителів міста біля Білої Альтанки з 20.00. Більше інформації про події в нашій країні, присвячені Годині Землі, можна отримати на сторінці "Що буде відбуватися на Годину Землі". Якщо Ви організуєте свою подію на Годину Землі, на яку хочете запросити жителів Вашого міста, пишіть нам, ми розмістимо її на вказаній сторінці! Відвідайте подію у Вашому місті, зафіксуйте на фото або відео, відправляйте нам, щоб ми могли поділитися успіхами з усією Україною та світом.

Сотні знакових пам'яток світу, серед яких найвища будівля світу – Бурдж Халіфа (Дубай), Таймс Сквер (Нью-Йорк), Статуя Христа-Спасителя (Ріо-де-Жанейро), Лондонське Око, Ейфелева Вежа (Париж) та інші, згасять в суботу свої вогні, підтримуючи глобальний заклик до дій. Також ми запрошуємо українців взяти участь у конкурсі на найкращий виклик в рамках концепції «Твій хід – мій хід!». Концепція покликана надихнути людей з усього світу зробити своє життя більш «зеленим» та допомагати природі щодня. Киньте виклик світу, щоб врятувати Планету на www.youtube.com/earthtour!

Переглядів: 698 | Додав: Olga_Bratischenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024