Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

Четвер, 25.04.2024, 13:34
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів
Уявіть собі монітор розміром з контактну лінзу, який вставляється прямо в око. Це не фантастика, а сучасна наука у дії! http://discovery.rambler.ru/video/610453/
 
Просмотров: 602 | Добавил: evropa | Дата: 18.10.2011

12 октября кабинет министров Украины принял распоряжение согласно которому в Донецкой области должно появиться новое учебное заведение – Донбасский национальный педагогический университет. Новое учебное заведение будет создано на базе Славянского государственного педагогического университета и Горловского государственного педагогического института иностранных языков, путем их слияния. Кроме того, другим решением кабмин присоединил Азовский региональный институт управления, находившийся в составе Запорожского национального технического университета, к Бердянскому государственному педагогическому университету с созданием на базе Института структурного подразделения Бердянского государственного ... Читати далі »

Просмотров: 1278 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 14.10.2011

С 7 по 8 октября в городе Святорогрске состоялся долгожданный пятый юбилейный форум лидеров образования Донецкой области, на котором Дружковку представляли учащиеся нашей школы и гимназии "Интеллект". На данном мероприятии мы обсуждали найболее актуальные проблемы нашей области, предлагали варианты решения этих проблем, участвовали в интересных тренингах, которые предлагали нам организаторы, заводили новые знакомства и просто весело и хорошо проводили время. Также мы успели посетить Свято-Успенскую Святогорскую Лавру и погулять по её окрестностям! На открытии форума нам нужно было показать визитную карточку нашей команды "ИКАР. За 4 минуты нашего выступления мы успели и спеть, и станцевать, и показать сценки, и прочитать небольшие стихотворения о нашем городе и школе. Конечно, мы о ... Читати далі »

Просмотров: 781 | Добавил: Jenn | Дата: 10.10.2011

6 листопада 2011 року проводиться Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер» з метою пошуку, підтримки талановитих школярів та популяризації інформатики в рамках реалізації Стратегії розбудови інформаційного суспільства, схваленої Законом України "Про Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки". Офіційний веб-сайт: http://bober.net.ua
Правила
1. Оргкомітет конкурсу
Організацію і проведення в Україні Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної грамотності "Бобер» забезпечує організаційний комітет, зареєстрований Міжнародною Спільнотою «Бобер» у 2008 році.
Адреса оргкомітету:
Спеціалізована школа-інтернат „Львівський ф ... Читати далі »
Просмотров: 912 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 07.10.2011

МАЙDAН'S Сегодня, 5 октября, в нашей школе прошёл танцевальный конкурс МАЙDAН'S. Долгожданное событие прошло в зале для занятий физической культурой в 14.00. Зрителям продемонстрировали оригинальные танцы, разнообразие которых варьировалось от медленных композиций до зажигательной ламбады и рок-выступлений. "Ребята провели огромную работу, спасибо им за это, конкурс показал не профессионализм танцоров, а их сплочённость, умение работать в команде" (цит. жюри). Однако, оценивались так же и музыка, синхронность и тематика танца (все выступления имели сюжетный характер). Ребят оценивали по пятибалльной системе. Поздравляем команды, отмеченные жюри: третье место разделили команды 10-Б и 10-А классов, второе - 6-А и 9-А. Победителями стали учащиеся 11-Б класса. Ребята изобразили свое детств ... Читати далі »

Просмотров: 675 | Добавил: M@rishk@ | Дата: 05.10.2011

На виконання листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти №1.4/18-2949 від 19.09.2011, з метою популяризації української літератури, розвитку інтересів учнів до читання, покращання якості та ефективності процесу читання у 2011-2012 н.р. оголошується Всеукраїнський конкурс на кращий конспект уроку з позакласного читання сучасної української літератури у 5-9 класах загальноосвітніх навчальних закладів.
1.Загальні положення
Конкурс на кращий конспект уроку з позакласного читання (далі – Конкурс) проводиться з метою популяризації сучасної вітчизняної книги і читання сучасної української літератури учнями загальноосвітніх навчальних ... Читати далі »
Просмотров: 2322 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 04.10.2011

У вересні 2011 року стартував восьмий за рахунком всеукраїнський конкурс «Вчитель-новатор», який компанія «Майкрософт Україна» проводить за підтримки Міністерства освіти і науки України.
Загальні положення:
1.1. Організаторами конкурсу є компанія «Майкрософт Україна» та Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.
1.2. Інформаційну підтримку конкурсу забезпечують інформаційні партнери: освітній портал osvita.com, всеукраїнська освітня мережа shodennik.ua та науково-методичний журнал «Комп’ютер у школі та сім’ї». 1.3. Завдання конкурсу: – удосконалення фахової майстерності вчителів, стимулювання творчого самовдосконалення педа ... Читати далі »
Просмотров: 1636 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 28.09.2011

Вже багато років пошуковик Google радує своїх користувачів не тільки якісним і швидким пошуком, але і різноманітними забавними і цікавими варіаціями свого логотипу, які раз у раз з'являються на головній сторінці. Вони отримали назву Google Doodle (каракулі). Ми пропонуємо вам дізнатися історію їх появи  за адресою: http://tsikave.ostriv.in.ua

Просмотров: 784 | Добавил: NatVik | Дата: 18.09.2011

21 вересня 2011 року відзначається міжнародний День Миру, 26 вересня 2011року – Європейський день мов. З метою поширення європейських цінностей та ідей, розвитку толерантності у дітей, виховання поваги до спільної спадщини і культурного розмаїття рекомендуємо включити до плану позаурочних заходів відзначення запропонованих свят. Плани навчально-методичних розробок (уроків, класних часів, позакласних заходів, відео та аудіоматеріали тощо) до святкування Дня Миру, Європейського дня мов у Донецькій області надсилати в електронному вигляді до відділу міжнародної інтеграції облІППО на електронну скриньку: ippovmi@gmail.com  Найкращі роботи будуть розміщені на сайті облІППО та рекомендовані педагогам області для використання. Автори кращих розробок відзначатимуться листами подяки. Додаток ... Читати далі »
Просмотров: 821 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 14.09.2011

Змагання проводиться у 24 областях України та АР Крим. Участь у змаганні можуть брати команди, які складаються з трьох учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл України у віці від 14 років та одного вчителя або повнолітньої особи (далі опікун), яка могла би взяти на себе відповідальність за підготовку учнів до змагання, супроводження для участі у фінальному етапі, в разі перемоги команди в першому етапі змагання та супроводження у навчальному візиті до Бельгії, в разі перемоги команди в змаганні (далі команда). Старшокласники - члени команди повинні навчатись в одній школі, але можуть бути учнями різних класів.
 
Дорожні витрати команди для участі у заключному етапі змагання (за наявності підтверджуючих про ... Читати далі »
Просмотров: 740 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 14.09.2011

Міністерство освіти підтримує ініціативу ООН щодо проголошення 2011-2020 років Десятиліттям дій з безпеки дорожнього руху і рекомендує провести з 15 до 30 вересня 2011 року в 1–11 класах ЗНЗ урок "Безпека на дорозі – безпека життя".  Дані Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та інших міжнародних організацій свідчать про кричущу ситуацію з безпекою дорожнього руху в більшості країн. За оцінками ВООЗ, якщо не вжити термінових заходів, до 2020 року аварії на дорогах стануть головною причиною смертності у світі, випередивши серцево-судинні захворювання та СНІД.
Просмотров: 700 | Добавил: NatVik | Дата: 13.09.2011

Ученица нашей школы Анна Лазуткина - Мисс Дружковка-2011! Этого события дружковчане ждали с нетерпением почти полгода. Старт проекту «Мисс-Дружковка-2011» был дан 16 апреля, когда в ночном клубе «Роял» состоялась его презентация. А 28 мая прошел основной кастинг, где и были отобраны финалистки. Все это время жители города следили за событиями на страницах нашей газеты и на сайте. И, наконец, свершилось: 3 сентября в ДК «Машиностроитель» развернулось финальное шоу проекта «Мисс-Дружковка-2011». Зал был полон, что говорит о многом. Зрители ждали не просто красивого зрелища, а настоящего праздника, и они не были обмануты в своих ожиданиях… «Мисс Дружковка-2011»: победили красота и дружба! С первых же минут публику настроил на романтический лад красивейший акробатический этюд, а потом на сцену выпорх ... Читати далі »
Просмотров: 2006 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 08.09.2011

У Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту під головуванням заступника Міністра Бориса Жебровського відбулася нарада проректорів (заступників директорів) Інститутів післядипломної педагогічної освіти щодо стовідсоткового оволодіння вчителями загальноосвітніх навчальних закладів основами інформаційно-комунікаційних технологій. Запровадження в навчально-виховний процес шкіл інформаційно-комунікаційних технологій є вимогою часу. На сьогодні, без використання інформаційно-комунікаційних засобів не можливо забезпечити рівний доступ до якісної освіти для всіх учнів. З початком комп'ютеризації навчальних закладів проводилася і підготовка вчителів. Оволодіння вчителями основами інформаційно-комунікаційних технологій здійснювалось: - під час навчання в педагогічних навчальних закладах; - під час курсів підвищення кваліфікації в Інстит ... Читати далі »
Просмотров: 2787 | Добавил: evropa | Дата: 07.09.2011

5 вересня 2011 року стартує восьмий за рахунком всеукраїнський конкурс «Вчитель-новатор», який компанія «Майкрософт Україна» проводить за підтримки Міністерства освіти і науки України. Подробиці про конкурс ви зможете дізнатись на сторінці освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні». Для доступу до матеріалів необхідна попередня реєстрація у Мережі - правий верхній кут головної сторінки (htpp://ua.partnersinlearningnetwork.com). Кінцевий термін подання матеріалів – 31 жовтня 2011 року, а підсумки конкурсу будуть підведені в листопаді 2011 року. Детальніше про конкурс – на сторінці Восьмого всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор» - http://ua.partnersinlearningnetwork.com/communities/itc
 
З повагою,
Оргкомітет конкурсу
Просмотров: 511 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 06.09.2011

Світ створюють мрійники – це відома мудрість. Все, що існує довкола, колись було чиєюсь мрією. Справжніх мрійників стало мало, а суспільство охопила боротьба за матеріальні цінності. Водночас, сучасний світ дуже швидко змінюється. Чи буде в ньому Україна лідером, чи лише сировинним придатком сильніших країн – все це залежить від того, які мрії та які ідеї ми сьогодні покладемо в основу нашого спільного майбутнього.
З нагоди двадцятої річниці державної незалежності України Європейська Асоціація Українців (Брюссель) та Центр розвитку суспільства (Київ) оголошують конкурс письмових творчих робіт «Україна моєї мрії» , який триватиме з 16 ли ... Читати далі »
Просмотров: 648 | Добавил: NatVik | Дата: 03.09.2011

   У новому навчальному році «Творча лабораторія учня» запрошує до співпраці творчих, креативних та просто непосидючих до нових конкурсів, традиційних олімпіад та турнірів. Учні 5-11 класів зможуть спробувати свої сили у розв’язанні лінгвістичних задач, виконанні тестів та навіть у створенні власних завдань.                           Тож не зволікайте, вивчаймо українську мову разом!  

Просмотров: 637 | Добавил: NatVik | Дата: 03.09.2011

Для родителей первоклассников 1 сентября объявлен выходным днем без вычетов из заработной платы. Об этом в ходе брифинга сообщил министр образования и науки, молодежи и спорта Дмитрий Табачник, передает корреспондент РБК-Украина. "Мы обратились к работодателям, и они поддержали наше предложение выделить завтра выходной день, без вычетов из заработной платы, для родителей первоклассников", - отметил Табачник. Так же он поблагодарил национальный координирующий орган работодателей и руководителей, которые поддержали предложение министерства образования и сделали 1 сентября действительно семейным праздником.
Источник Bhttp://www.rbc.ua/rus/newsline/show/dlya-roditeley-pervoklassnikov-1-sentyabrya-budet-vyhodnym-31082011155100
 
Просмотров: 832 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 31.08.2011

30 серпня в школі відбулася традиційна серпнева педрада з порядком денним:
1. Аналіз навчально-виховної роботи за минулий навчальний рік.
2. План роботи на 2011-2012 навчальний рік.
3. Затвердження правил внутришкільного розпорядк, режиму школи тощо.
 З першого питання слухали директора школи Кулик Тетяну Іванівну та керівників шкільних методичних об’єднань, які звітували про роботу предметних МО у 2010-2011 навчальному році. Знайомлячи з планом на новий навчальний рік, директор визначила наступну проблему: «Зміна мотивації в педколективі  з «навчити на все життя» на сучасний підхід «навчити вчитися протягом усього життя». Девізом в роботі стануть слова Маркуса Аллена: «Якщо ви не знаєте, куди прямувати, то ніколи не будете знати, що дійшли до місця призначення». ... Читати далі »
Просмотров: 4187 | Добавил: NatVik | Дата: 30.08.2011

ГО Фонд «Європа ХХІ» оголошує конкурс на участь в Молодіжній школі «Вересень для молоді» (навчальний табір, який буде проходити в мальовничих околицях Києва у другій половині вересня 2011 р). Метою навчального табору є громадсько-політична активізація молоді задля формування компетентного покоління влади в Україні. Цей навчальний табір є компонентом ширшого проекту Фонду «Європа ХХІ» - «Нове покоління влади в Україні: перспектива молоді». До участі запрошуємо молодь віком від 16 до 25 років, яка має активну життєву позицію та бажання отримати потрібну для свідомого життя інформацію. Для того аби взяти участь в Молодіжній школі «Вересень для молоді» потрібно взяти участь в конкурсі, який складається з декількох складових: ... Читати далі »
Просмотров: 734 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 29.08.2011

Південна фундація педагогіки запрошує Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Психологія і педагогіка: методика та проблеми практичного застосування» 9-10 вересня 2011 р. м. Одеса. Метою конференції є обговорення та пошук рішень актуальних проблем сучасної педагогічної та психологічної наук. В даний час всі наукові напрямки розвиваються достатньо динамічно, а тому публікація результатів досліджень є надзвичайно відповідальним і важливим кроком для вченого. З'являється безліч нових оригінальних ідей, теорій, які заслуговують найпильнішої уваги наукової громадськості.

Головні напрями конференції:
СЕКЦІЯ 1. Загальна психологія та психологія особистості.
СЕКЦІЯ 2. Психологія розвитку.
СЕКЦІЯ 3. Педагогічна та корекційна психологія.
СЕКЦІЯ 4. Психологія праці, інженерна психологія та ергономіка.
СЕКЦІЯ 5. Соціальна і юридична психологія.
СЕКЦІЯ 6. Психо ... Читати далі »
Просмотров: 899 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 29.08.2011

« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 59 60 »
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024