Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

Субота, 20.04.2024, 13:02
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів
Наивысшие результаты ЗНО - впервые в Дружковке!!!
Работы выпускниц нашей школы оценены в 200 баллов: Лисовицкая Анастасия  по украинскому языку и литературе (учитель Билоног Светлана Владимировна) и Корчак Марина по русскому языку и литературе (учитель Гладких Лариса Васильевна). Искренне поздравляем Марину и Настю с прекрасными результатами! Благодарим их учителей за высокую подготовку к прохождению ЗНО. Поздравляем всех выпускников школы, получивших высокие баллы. Так держать!!!
Просмотров: 862 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 21.06.2012

Ребята разошлись на каникулы и возле школы началось строительство ледового дворца! Строительство проводится в ходе выполнения государственной программы развития хоккея в Украине. По словам вице-президента ХК «Донбасс» Дениса Омельяновича, возведение ледовой арены – значимое событие для Дружковки и Донецкой области.
Эта Арена позволит привлечь на лед большое количество молодежи, горожан, которые предпочитают активный досуг. В любом случае, запуск таких объектов – это шаг вперед для развития спорта и социальной сферы города».
Впоследствии, на базе Арены появятся хоккейные группы и секции по фигурному катанию, а поддержку будущим спортсменам будет оказывать хоккейный клуб «Донбасс».
«Для того, чтобы попасть в хоккейную школу буд ... Читати далі »
Просмотров: 550 | Добавил: Regeda | Дата: 20.06.2012

19 июня, в 21:45 на Донбасс арене состоялся матч между Украиной и Англией. Англия выиграла со счетом 1:0. Капитан сборной Украины Андрей Шевченко прокомментировал проигрыш команды англичанам в своем последнем матче за национальную дружину - О незасчитанном голе: Считаю, судья сделал большую ошибку, не засчитав наш гол. Этот мяч кардинально поменял бы ход игры. Англичане забили первыми, но у нас еще было много моментов сравнять счет. У нас был реальный шанс выйти из группы, но это футбол: где-то не хватило везения, где-то - благосклонности арбитра. О матче: Конечно, вся Украина ждала от нас большего. Мы могли и должны были сыграть лучше. Футбол - это игра, и очень приятно, что ребята отдали все свои силы. О Евро: Это мой первый Чемпионат Европы ... Читати далі »

Просмотров: 512 | Добавил: KengurenokIkc | Дата: 20.06.2012

7 червня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології. Участь у тестуванні взяли 105 тис. 456 абітурієнтів, що складає 89,4% від загальної кількості зареєстрованих для проходження зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з цього предмета.
На перевірку надійшло 105 тис. 456 бланків відповідей, що складає 100% від загальної кількості тих, хто взяв участь у тестуванні. Усі роботи розпізнані, ідентифіковані та перевірені.
Результати ЗНО з біології:
від 100 до 123,5 балів отримали 8 тис. 413 осіб (7,98% до кількості тих, хто взяв участь в тестуванні);
від 124 до 150 балів у 44 тис. 713 осіб (42,41);
від 150,5 до 180 балів у 44 тис. 611 осіб (42,31);
від 180,5 до 190 балів у 5 тис. 395 осіб (5,12);
від 190,5 до 199,5 балів у 2 тис. 241 осіб (2,13);
200 балів у 62 осіб ( ... Читати далі »
Просмотров: 602 | Добавил: olga_kuchinskaya | Дата: 20.06.2012 | Комментарии (0)

За результатами 2011/2012 навчального року в Україні майже 23 тисячі учорашніх учнів отримали золоті та срібні медалі за успіхи у навчанні

В українських школах закінчився черговий навчальний рік. Через безоглядність керманичів вітчизняної освіти цьогорічні випускники змушені були працювати як стахановці: упродовж останнього навчального року подужали програми двох років навчання; поспіхом відбули свято останнього дзвоника та підсумкову атестацію і, не встигнувши відіспатися після випускних, помчали на зовнішнє оцінювання.
Водночас на ниві української школи пожинали рясний врожай. Врожай золотих і срібних медалей. Згідно з даними, що надійшли до Центру тестових технологій і моніторингу якості освіти із обласних органів управління освітою, за результатами 2011/2012 навчального р ... Читати далі »

Просмотров: 1222 | Добавил: Natvlad | Дата: 19.06.2012 | Комментарии (0)

Український центр оцінювання якості освіти завершує визначення та оголошення результатів основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року

19 червня на інформаційних сторінках абітурієнтів з’являться результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури та біології.
Результатом зовнішнього оцінювання абітурієнта є кількісна оцінка рівня його навчальних досягнень з тестового предмета у вигляді числа з інтервалу від 100 до 200 балів.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури та біології будуть опубліковані на
... Читати далі »

Просмотров: 773 | Добавил: Helena | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Українські компанії зацікавлені у фахівцях, які мають як українську, так і зарубіжну освіту. Зростає також попит на фахівців з міжнародними сертифікатами. Наявність зарубіжної освіти – істотна конкурентна перевага фахівців на ринку праці. Проте враховуючи обмежену кількість людей, які мають іноземний диплом, українські компанії поки що не ставлять наявність зарубіжного диплому як обов'язкову вимогу в резюме. Виняток становлять лише вузькі фахівці – викладачі для сертифікаційних програм або кваліфіковані топ-менеджери. Як відзначають у рекрутинговій компанії "HeadHunter Україна", за всіма можливими запитами в базах порталу hh.ua не було знайдено жодної вакансії, де принциповим чинником була б зарубіжна освіта. При цьому зростає попит з боку працедавців на фахівців, які поє ... Читати далі »
Просмотров: 642 | Добавил: olga_kuchinskaya | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Цього року з початку червня Україна переживає різкі зміни погоди. Спека змінюється градом, грозами і значним похолоданням. Чому територію України не залишають шквали й буревії, і з чим пов'язані раптові зміни погоди, ForUm розпитав у екологів, метеорологів і геофізиків.
Светлана Бойченко, доктор наук, провідний науковий співробітник Інституту геофізики НАН України:
- Існує декілька версій того, чому погода нині настільки «капризна». Згідно з першою у нас зростає кількість несприятливих погодних, геофізичних процесів через глобальне потепління. Прихильники другої версії вважають, що все це випадкові процеси, ... Читати далі »
Просмотров: 690 | Добавил: Helena | Дата: 17.06.2012 | Комментарии (0)

Ми програли... При чому програли по всіх статтях і напрямках! Не допомогли ані рідні стіни, ані несамовита підтримка українських вболівальників. Національна збірна України програла підопічним Лорана Блана, які, можна навіть сказати, змилувалися над Андрієм П’ятовим і не вкинули йому у сітку ще при наймні два мячі. Нападники та півзахисники збірної Франції рознесли на тріски, абсолютно знищивши український захист, який іноді здавався таким, що самоусунувся від гри. Абсолютно випали з гри зіркові Тимощук, Алієв та «мажористий» Мілевський!
0:2 … Втрата лідерства у групі «D» і ускладнення завдання мінімум – вийти в плей-офф ЄВРО-2012. Такий результат контрастної донецької погоди та контрастної гри збірної України в порівнянні з минулим матчем проти шведів.
Просмотров: 650 | Добавил: Ник | Дата: 16.06.2012 | Комментарии (0)

13 червня 2012 року документ ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України. Відповідно до урядового розпорядження, присуджено 60 премій у шести номінаціях: «За виробничі досягнення», «За наукові досягнення», «За творчі досягнення», «За спортивні досягнення», «За особисту мужність» і «За внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху». Премія присуджується молодим людям віком до 35 років, особливі досягнення яких сприяють розвитку суспільно-економічного життя України, її розбудові та утвердженню міжнародного авторитету. Всього в цьому році розглянуто пропозиції щодо 220 номінантів від центральних і місцевих органів виконавчої влади, Національної академії наук України, всеукраїнських громадських молодіжних організацій.Розмір Премії становить 3400 грн. Разом з коштами лауреати отримують диплом і нагрудний ... Читати далі »
Просмотров: 792 | Добавил: Helena | Дата: 15.06.2012 | Комментарии (0)

14 червня українські абітурієнти дізнаються, скільки балів вони отримали за тестування з іноземних мов та фізики. Як повідомляють у прес-центрі УЦОЯО інформація з’явиться на інформаційних сторінках учасників ЗНО, створених на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Нагадаємо, що цього року абітурієнти могли обрати, яку мову складати: англійську, німецьку, французьку або іспанську. Звертаємо увагу, що звернутися з апеляційною заявою до УЦОЯО можна протягом трьох днів з дня оприлюднення результатів. Правильні відповіді на завдання ЗНО 20 ... Читати далі »

Просмотров: 645 | Добавил: Irina | Дата: 14.06.2012 | Комментарии (0)

На думку координатора руху "Суспільство знань" Лілії Гриневич, близько 30% абітурієнтів можуть не подолати прохідний бал із профільних предметів до вищих навчальних закладів, оскільки його було збільшено до 140, а подекуди й 160 балів. Умовами прийому до вищих навчальних закладів визначено прохідний пороговий бал – 124, а для профільних предметів – 140. Це призведе до того, що якась кількість дітей не зможе вступити. Наприклад, 124 бали не набирають орієнтовно 11-12% абітурієнтів, а от вже 140 – як правило до 30%. Тому, без сумніву, збільшення прохідного балу звузить можливість вступу абітурієнтів з такими низькими балами", – повідомила Л. Гриневич. Варто відзначити, що вищі навчальні заклади мають право самостійно встановлювати прохідний бал, піднімаючи таким чином планку для своїх абітурієнтів. "Нині система оцінювання є рейтинговою, а це означає, що коли ви маєте 180 балі ... Читати далі »

Просмотров: 512 | Добавил: Natvlad | Дата: 13.06.2012 | Комментарии (0)

Директор Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти Марина Горбенко-Хвастунова нагадала умови, за яких абітурієнти можуть взяти участь у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). У додатковій сесії мають право взяти участь абітурієнти, які через поважні або виняткові обставини не змогли пройти тестування у зовнішньому оцінюванні або щодо яких були порушені процедури проведення зовнішнього оцінювання.

До об'єктивних причин, які перешкодили абітурієнту взяти участь у зовнішньому оцінюванні, належать:

  • участь у міжнародних змаганнях, конкурсах, олімпіадах, які включені до офіційних заходів, що пр ... Читати далі »
Просмотров: 645 | Добавил: Helena | Дата: 13.06.2012 | Комментарии (0)

Для тех ребят, которые будут поступать этим летом, у нас есть хорошая новость: несмотря на то, что выпускников в этом году на 40% больше, чем в прошлом, вузы не стали взвинчивать цены на контрактное обучение. Многие из них приняли решение заморозить расценки, оставив их на прежнем уровне. Например, так поступили в КИСИ. В отличие от 2011-го года, когда расценки на архитектурные и инженерно-технические специальности здесь выросли на 20—25%, в этом — не подорожала ни одна специальность. «В прошлом году нам удалось заполнить контрактные места только на архитектуре. На остальных специальностях контрактников было очень мало. Поэтому мы и решили не поднимать цены, чтобы привлечь больше студентов», — рассказал проректор по учебной работе и комплексному развитию КИСИ Геннадий Лагутин.
Понизить цены решились только два ... Читати далі »
Просмотров: 422 | Добавил: olga_kuchinskaya | Дата: 13.06.2012

Сборная Украины одержала первую победу на ЕВРО 2012 - над шведами и возглавила группу D.
Состав Блохина лишь в одной позиции отличался от растиражированного СМИ перед поединком. Вместо планировавшегося Девича вышел заслуженный Шевченко. Украинцы на правах хозяев больше контролировали мяч, однако в первой половине встречи самый опасный момент был у наших ворот - на дальней штанге забыли Ибрагимовича, но форвард "Милана" из выгодной позиции не забил. После удара Ибры мяч лизнул штангу и ушел за пределы поля. У сборной Украины были полушансы - с осторого угла промазали Шевченко и Коноплянка, в защитника попал Ярмоленко. ... Читати далі »
Просмотров: 419 | Добавил: Ник | Дата: 12.06.2012 | Комментарии (0)

12 червня на інформаційних сторінках абітурієнтів з’являться результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії України Результатом зовнішнього оцінювання абітурієнта є кількісна оцінка рівня його навчальних досягнень з певного предмета у вигляді числа з інтервалу від 100 до 200 балів із кроком у 0,5 (оцінка за шкалою 100–200 балів). Результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії України будуть опубліковані на інформаційних сторінках абітурієнтів, доступ до яких здійснюється за номером сертифіката та вказаним у ньому PIN ... Читати далі »

Просмотров: 750 | Добавил: Olya | Дата: 10.06.2012 | Комментарии (0)

Український центр оцінювання якості освіти опублікував правильні відповіді на завдання тесту зовнішнього незалежного оцінювання з біології

Тестування з біології завершувало програму проведення основної сесії ЗНО у 2012 році. Зовнішнє оцінювання було проведено у четвер 7 червня, участь у ньому взяли 105 тисяч абітурієнтів.
За умови правильного виконання всіх завдань тесту з біології, учасники зможуть отримати 86 тестових балів.
Після визначення результатів кожного учасника, отримані тестові бали будуть конвертовані в шкалу від 100 до 200 балів.
Результати тестування з біології будуть оголошені після перевірки всіх тестових робіт учасників ЗНО. Про дату оголошення результатів буде повідомлено додатково.
Правильні відповіді на завдання тесту з біології див. у розділі ... Читати далі »

Просмотров: 651 | Добавил: Татьяна_Sokolskaj | Дата: 09.06.2012 | Комментарии (0)

 Міносвіти затвердило нові програми для учнів 5-9 класів

Заступник міністра освіти Борис Жебровський підписав наказ про затвердження навчальних програм для загальноосвітніх навчальних закладів ІІ ступеня. Відповідно до наказу, новим навчальним програмам для загальноосвітніх навчальних закладів ІІ ступеня надано гриф "Затверджено Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України". Нові програми мають оприлюднити на сайті освітнього відомства. > http://osvita.ua/legislation/Ser_osv/29821/

Джерело: Освіта.ua
Просмотров: 687 | Добавил: Natvlad | Дата: 09.06.2012

Звернення до екзаменаторів українською мовою замість тесту з англійської мови написала вінниччанка під час зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Дівчина просила поставити високі бали, бо народилась у незаможній родині. Про цей випадок під час прес-конференції за підсумками проходження ЗНО в області розповів директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадій Кузьменко. "Шановні екзаменатори, мені в житті не пощастило – я дитина із села. Мені не пощастило із батьками – вони не заможні. Я не знаю англійської, але дуже хочу вчитись у вищому навчальному закладі. Прошу поставити мені високий бал, щоб я мала шанс", – таке звернення дитина написала до екзаменаторів", – розповів Г.Кузьменко. За його словами, цей ... Читати далі »

Просмотров: 641 | Добавил: Helena | Дата: 09.06.2012 | Комментарии (0)

Поздравляем нашего учителя английского языка Краснову Ларису Борисовну, которая получила аккредитацию в UEFA для работы переводчиком во время проведения EURO - 2012. В результате отбора и по результатам skype-собеседования с отечественными и британскими партнерами Лариса Борисовна была принята в команду переводчиков (15 человек из Донецкой области) проекта «Canon hospitality - 2012». Ей предстоит интересная работа во время проведения полуфинальных матчей, сопровождение гостей Чемпионата, трансфер, гид-экскурсовод по городу. Творческих успехов Вам, Лариса Борисовна!

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 668 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 08.06.2012 | Комментарии (1)

« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 59 60 »
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024