Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

Субота, 20.04.2024, 03:48
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Сайти випускників

Мир професій

Мир спорту

Мир авто

Мир музики

Таємниці історії

Foto щоденник

Синоптик


Карта

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів
Дорогие учителя!!!
Поздравляем вас с вашим днём, Днём Учителя!!!

Пусть солнышко забыло появиться,
И тучки дождик нам на лица сеют,
Но после жарких дней приятно возвратиться
Туда, где дети ждут вас с нетерпеньем!

Хотим вам пожелать во всем удачи,
Чтоб были по плечу вам все задачи,
Чтоб дети вас ничем не огорчали,
Чтоб обходили стороною вас печали!
Просмотров: 657 | Добавил: Mafyne4ka | Дата: 05.10.2012

Шановні освітяни!
Від щирого серця прийміть привітання з професійним святом!
Учителю, всі квіти на землі,
Любов, повагу і серця гарячі
Усе, що необхідне у житті
Даруєм Вам і зичимо удачі,

Багато щастя, миру і любові,
Здійснення мрій, досягнення мети,
Життя хай буде світле і чудове,
Сповнене радості й краси!

Адміністрація, педагогічний колектив та батьківський комітети
Дружківської гімназії "Інтелект”
Просмотров: 856 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 05.10.2012

Шановні колеги!!!
Щиро вітаємо Вас із професійним святом.
Бажаємо найвищих досягнень, найкращих здобутків,
найвірніших друзів, найщасливіших днів.
 
Відділ школознавства
Просмотров: 672 | Добавил: Светлана | Дата: 05.10.2012

Сегодня, 30 сентября, утром в Киеве был поставлен новый мировой рекорд. На Оболонскую набережную на утреннюю зарядку вышли, по предварительным подсчетам, более 14 тысяч человек. Предыдущий мировой рекорд был установлен в Мексике, когда на совместные занятия спортом на улице пришли 8,5 тысяч человек. Главой организационного комитета и инициатором проведения стал чемпион мира и четырехкратный обладатель Кубка мира по плаванию Денис Силантьев. Как сообщает оргкомитет, в установлении мирового рекорда принимали участие вице-президент запорожского ФК «Металлург» Владислав Ващук, 5-кратная чемпионка мира по художественной гимнастике Анна Бессонова, 2-кратная чемпионка мира по бальным танцам Алена Шоптенко и народный артист Украины Владимир Горянский. Как отметил организатор акции Денис Силантьев, главная цель акции - это даже не столько ... Читати далі »

Просмотров: 529 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 30.09.2012

Покращення життя людей по всьому світу – головна мета Samsung Electronics. Приєднуйся до нас у цьому прагненні, напиши есе про те, як високі технології змінюють світ на краще та виграй подарунки для себе і мультимедійний клас майбутнього для своєї школи! Для цього потрібно взяти участь у конкурсі есе, що є частиною соціального проекту «Samsung назустріч знанням» і проводиться в Україні вже вшосте компанією Samsung Electronics Україна – світовим лідером у сфері інноваційних технологій. До 29 жовтня 2012 року треба надіслати на конкурс есе на тему «Інноваційні технології – краще життя», де будуть розкриті твої бачення та міркування щодо новітніх засобів спілкування або нових джерел енергії, про машини без водіїв чи комфорт «розумних» будинків тощо. Автори най ... Читати далі »
Просмотров: 846 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 29.09.2012

Запрошуємо взяти участь у ІІІ Всеукраїнській грі з англійської мови «Puzzle». У 2012-2013 навчальному році гру «Puzzle» буде проведено 21 лютого. Учасниками Гри можуть бути учні 3–11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності. Участь у ній платна — 13,00 грн. за одного учасника. Зміст гри складають завдання з англійської мови, літератури та країнознавства (культури), які потребують певної ерудиції, кмітливості, миттєвої реакції, уважності, зосередження й, безумовно, почуття гумору (зі зразками гри минулих років Ви зможете ознайомитися на сайті гри http://www.puzzle-game.com.ua). Усі учасники гри одержать сертифікати, а найкращі — призи.
 
Просмотров: 1250 | Добавил: Albin@ | Дата: 29.09.2012

Оголошуємо про початок Дев'ятого всеукраїнського конкурсу "Вчитель-новатор". Цього року конкурс буде проходити у новому форматі на оновленій мережі "Партнерство в навчанні" На виконання програми «Партнерство в навчанні» компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України проводить щорічний конкурс «Вчитель – новатор», мета якого – опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання. Конкурс спрямовано на підвищення якості навчання учнів за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), виявленн ... Читати далі »
Просмотров: 1180 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 26.09.2012

ВСЕМ! ВСЕМ! ВСЕМ!
В пятницу, 28 сентября, в актовом зале школы состоится концерт, посвящённый ветеранам! 
Концерт будет проходить в стиле ⓅⒺⓉⓅⓄ!!!
Ждём на концерте всех желающих.  
P.S. Кто желает принять участие в концерте, ждут в кабинете "Детский штаб" (Педагог - организатор Екатерина Вячеславовна)
Просмотров: 605 | Добавил: Mafyne4ka | Дата: 24.09.2012

Відповідно до наказу МОНмолодьспорт № 916 від 14.08.12 року "Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2012/2013 навчальному році" будуть проведені Всеукраїнські учнівські олімпіади з української мови та літератури, російської мови і літератури, англійської, іспанської, німецької, французької мов, історії, правознавства, математики, фізики, астрономії, хімії, біології, екології, географії, інформатики, інформаційних технологій, економіки, трудового навчання, педагогіки і психології, фізичної культури. 
  Проведення І етапу відбудеться у жовтні 2012 року, ІІ етапу – у листопаді-грудні 2012 року, ІІІ етапу – у січні-лют ... Читати далі »
Просмотров: 774 | Добавил: Helena | Дата: 16.09.2012

Шановні колеги! Аналіз роботи школи за 2011-2012 н.р, план роботи школи на 2012-2013 навч.рік та методичну скарбничку класного керівника ви можете знайти у розділі "методична лабораторія учителя / кабінет управління"  або за адресою http://school6.at.ua/load/kabinet_upravlinnja/37
Просмотров: 610 | Добавил: Helena | Дата: 16.09.2012 | Комментарии (1)

Наступний міжнародний конкурс з інформатики "Бобер-2012" відбудеться 11 листопада. До участі у конкурсі запрошуються учні 4-11 класів. Для підготовки до конкурсу радимо використати демоверсії конкурсів минулих років. Просимо шкільних координаторів подати заявки та відскановані копії квитанцій про оплату своїм регіональним координаторам та на електронну адресу оргкомітету до 27 жовтня. Рекомендований благочинний внесок становить 12 гривень за одного учасника, з них по 2 гр залишаються на організацію конкурсу у школі (поштові та інші витрати). Переказ здійснювати на рахунок Благодійного фонду «Ліцей», Філія АТ «Укрексімбанк» Р/р 260050004560, МФО 325718, код 22360064 (з поміткою "Благочинні пожертви на організацію конкурсу "Бобер”)

Просмотров: 727 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 15.09.2012

Всем выпускникам школы, бывшим, настоящим и будущим родителям сообщаем: 2013 год - год 80-летия нашей любимой школы. Проведение торжества планируется на 10 - 20 мая. Мы будем рады видеть всех желающих встречи со своей школой, учителями, одноклассниками в день юбилея. Для имеющих возможность и желание оказать материальную помощь, сделать спонсорский вклад, личный подарок своей школе, сообщаем реквизиты школы: УДКСУ у м.Дружківці Донецької обл., МФО 834016, ОКПО 25705061, р/р 35429005006303.  ... Читати далі »

Просмотров: 631 | Добавил: Tatjana_Kulik | Дата: 12.09.2012

Шановні вчителі!
 Як часто Вам приходить думка взяти участь у якомусь конкурсі, написати власну книжку, статтю чи просто перенести цікавий урок або позакласний захід на папір? Як часто Вам хочеться творити? У кожного на це свій погляд: хтось відкладає всі свої справи і з головою поринає у творчу діяльність, а хтось весь час знаходить відмовки та виправдовується браком часу або іншими важливішими справами.
Творчість є необхідною складовою праці вчителя. Без неї неможливий педагогіч ... Читати далі »
Просмотров: 737 | Добавил: Helena | Дата: 04.09.2012

Цього року оцінок з фізичної культури не отримуватимуть лише першокласники, учні всіх інших класів будуть оцінюватися. У Міністерстві освіти надали інформацію щодо оцінювання з фізичної культури у загальноосвітніх навчальних закладах. Так за офіційною інформацією освітнього відомства відповідно до нової навчальної програми з фізичної культури для 1-4 класів відмінено оцінювання з цього предмета в початковій школі. Оскільки з 2012/13 навчального року нова програма буде впроваджуватися з 1-го класу, цього року не отримуватимуть оцінок з фізичної культури лише першокласники. Учні всіх інших класів будуть оцінюватися. Відповідно, наступного навчального року нова програма буде запроваджена вже в 1-му та 2-му класах, саме учні цих класів не отримуватимуть оцінок з фізичної культури. Нагадаємо, за повідомленнями З ... Читати далі »

Просмотров: 965 | Добавил: Olga_Bratischenko | Дата: 31.08.2012

С 03.09.2012 стоимость питания в школьной столовой составляет:

1-4 классы - 6 грн. (исполком) + 2 грн. (родители)
ГПД - 4 грн. (родители)
5-11 классы - 6 грн.
 
Горячее питание СТРОГО ОБЯЗАТЕЛЬНО!!!!
Просмотров: 453 | Добавил: Helena | Дата: 30.08.2012 | Комментарии (0)

По распоряжению Дмитрия Табачника в украинских школах на уроках физкультуры вместо оценок будут ставить зачеты – незачеты. По распоряжению министра образования и науки, молодежи и спорта Дмитрия Табачника, с первого сентября этого года в школах на уроках физкультуры будет действовать новая система оценивания умений школьников. Теперь детям не будут ставить оценки, а только зачет или не зачет. По словам Табачника, дети, которые занимаются в спортивных секциях, будут получать зачет автоматически.
... Читати далі »
Просмотров: 752 | Добавил: Helena | Дата: 27.08.2012

Відповідно до  листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 01.06.2012 № 1/9-426 «Щодо інструктивно-методичних рекомендацій із базових дисциплін» перший урок у початкових класах проводиться «за обраною загальноосвітнім навчальним закладом або методичним об'єднанням на власний розсуд темою з урахуванням можливостей навчального закладу, вікових та індивідуальних особливостей учнів кожного класу».
Перший урок в 5-11 класах відбудеться в рамках оголошеного в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя, метою якого є орієнтація учнів на пріоритетність загальнолюдських цінностей життя і здоров’я, утвердження здорового способу життя як необхідної умови саморозвитку та самовдосконалення особистості.
... Читати далі »
Просмотров: 743 | Добавил: Helena | Дата: 26.08.2012 | Комментарии (0)

В Донецкой области школы к началу нового учебного года 1 сентября получат 1545 новых китайских компьютеров для классов информатики, библиотек и методических кабинетов, сообщили в Донецкой облгосадмнистрации. "Это позволит модернизировать систему образования области, а значит, и повысить качество знаний учащихся, усовершенствовать внедрение системы инновационных технологий учителями", - заявили в ведомстве. Примечательно, что такое пополнение школ техникой состоится в рамках межправительственного соглашения между Украиной и Китайской Народной Республикой о предоставлении ... Читати далі »
Просмотров: 730 | Добавил: Helena | Дата: 24.08.2012 | Комментарии (0)

У цьому році діти підуть у школу у вихідний день - 1 вересня припадає на суботу. Але День знань з цієї нагоди вирішили не скасовувати - святкова лінійка все ж відбудеться, а от безпосередньо уроки почнуться в понеділок. Найбільше новинок чекає 1-й клас. Для них надрукували нові підручники, причому їх уже навіть встигли розповсюдити по школах. "Всі книжки величезним тиражем (4,5 млн примірників) вже в школах. Вперше за багато років до середини серпня все готово", - розповів нам перший заступник директора Інституту інноваційних технологій Святослав Серебрянський.

... Читати далі »

Просмотров: 555 | Добавил: NatVik | Дата: 18.08.2012

2012 рік Президент України проголосив Роком культури та відродження музеїв. 2012 рік проголошено Роком спорту та здорового способу життя (Розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2011 р.  ... Читати далі »

Просмотров: 659 | Добавил: NatVik | Дата: 15.08.2012

« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 59 60 »
Інтернет - безпека

Правова освіта

Наша бібліотека

Новини життя

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форум-конференція
  • Твоє віртуальне життя (63)
  • Музыкальный форум. (83)
  • Журнал "Дніпро" запрошує літературні таланти! (28)
  • «100 человек, которые изменили ход истории» (114)
  • Державна атестація - 9 клас (56)
  • Твій вибір професії (102)

  • Архів записів

    Друкувати сторінку


    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    1 вересня
    Copyright MyCorp © 2024