Сайт "SCHOOL-LAND-UA" лауреат VIII Всеукраїнського конкурсу MICROSOFT - 2011 "Вчитель-новатор"

               Освіта + Web

Субота, 20.04.2024, 05:47
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум - конференція » Test category » Test forum » Зовнішнє незалежне оцінювання. (Проблеми. Пошуки. Новини.)
Зовнішнє незалежне оцінювання.
Olga_BratischenkoДата: Понеділок, 04.01.2010, 21:38 | Повідомлення # 1
Група: Видалені





Зовнішнє незалежне оцінювання. Рекомендації учителів, психологів, студентів, учнів.
Ваш успіх - у Ваших руках!
Увага! Реєстрація для участі в зовнішньому незалежньому оцінюванні розпочалася! Поспішайте! ah :ah: ah
З 15 грудня 2009 розпочалася реєстрація бажаючих взяти участь в зовнішньому оцінюванні навчальних досягнень, яке відбудеться у 2010 р. Український центр оцінювання якості освіти одразу ж відкрив доступ до персональних сторінок осіб, які зареєструвалися для участі в зовнішньому оцінюванні.

Користуючись PIN-кодом, зазначеним у сертифікаті, кожна особа, яка зареєструвалася для проходження зовнішнього оцінювання, через 3-4 дні після реєстрації може зайти на свою персональну сторінку, розміщену на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. На персональній сторінці подано інформацію про особу, перелік предметів, вибраних нею для складання тестів.
Увага! У майбутньому на персональних сторінках розміщуватимуться запрошення до пунктів тестування та інформація про результати зовнішнього оцінювання.
ЗНО починається з реєстрації! Зроби свій перший крок - не відкладай реєстрацію! wacko

Прикріплення: 8841311.gif (5.8 Kb)
 
Natalya3383Дата: Понеділок, 16.02.2015, 20:33 | Повідомлення # 111
Група: Видалені





Пробне ЗНО 2015 рокуПроведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти.Головна мета проведення пробного тестування – відтворення умов та технології проведенняЗНО для психологічної підготовки майбутніх абітурієнтів до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Оскільки метою ПЗНО є ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, воно буде проведено з дотриманням процедур і технології проведення ЗНО в 2015 році.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих на нього осіб. Реєстрація на пробне ЗНО 2015 року триватиме з 1 листопада до 15 грудня 2014 року.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться на платній основі. Вартість пробного ЗНО з одного предмета в усіх регіонах складає 89 грн.

Реєстрація на пробне незалежне оцінювання здійснюється тільки в он-лайн режимі на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (вибір регіонального центру залежить від місця проживання учасника, посилання на регіональні центри див. нижче).Графік проведення пробного тестування:
  • 21 березня 2015 року - українська мова і (тест у 2015 році складатимуть усі випускники шкіл, а його результати одночасно враховуватимуться як державна підсумкова атестація);
  • 28 березня 2015 року – історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, російська мова, французька мова.

Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки після 3 березня 2015 року.Дворівневі тести з української мови і літератури, математики:Українським центром оцінювання якості освіти розпочато впровадження тестів ЗНО двох рівнів складності. У 2015 році завдання двох рівнів складності будуть мати два тести: з української мови і літератури, а також математики.Рівень складності тесту, необхідний для вступу на навчання, визначено Правилами прийому до кожного вищого навчального закладу.Відповідно під час проведення пробного ЗНО абітурієнти матимуть можливість обрати один з рівнів складності вищезгаданих тестів: базовий або поглиблений.Допуск на пункти пробного тестування здійснюватиметься при наявності:
  • квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування;
  • запрошення (реєстраційної картки);
  • паспорта (або свідоцтва про народження).

Визначення результатів пробного тестування:Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів.Для визначення результату за шкалою 100-200 балів необхідно буде скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці "Особистий кабінет учасника пробного ЗНО".Увага! Результати ПЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.
 
KateeДата: Вівторок, 17.02.2015, 12:57 | Повідомлення # 112
Група: Видалені





ХАРАКТЕРИСТИКА СЕРТИФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ
З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ (базовий рівень)
Зміст роботи визначається на основі Програми зовнішнього незалежного оцінювання з
української мови і літератури для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної
загальної середньої освіти (затверджено Міністерством освіти і науки України, наказ
від 01.10.2014 р. No 1121).
Загальна кількість завдань роботи – 58.
На виконання роботи відведено 150 хвилин.
Сертифікаційна робота з української мови і літератури базового рівня складається із
завдань трьох форм:

 
Читати далі

Скачати
Прикріплення: __.docx (28.8 Kb)
 
HelenaДата: Середа, 18.02.2015, 18:26 | Повідомлення # 113
Група: Видалені





Проведення ДПА та ЗНО у 2015 році: роз’яснення МОН http://osvita.ua/school/45479/
 
БрониславаДата: Понеділок, 02.03.2015, 18:24 | Повідомлення # 114
Група: Видалені





ДПА-2015 з географії в основній школі (9 клас)Для проведення атестації вчитель готує не менше 10 варіантів. Кожен варіант має тестові завдання різних типів і рівнів складності, зокрема: завдання з вибором однієї правильної відповіді з чотирьох запропонованих використовують для оцінювання знань географічних понять, термінів, умінь працювати із джерелами інформації; завдання на визначення відповідності передбачають вибір взаємопов’язаних понять, явищ, процесів і встановлення між ними логічних зв’язків; завдання, що містять сім варіантів відповідей, три з яких є правильними, використовують для перевірки здатності виявляти характерні ознаки окремих об’єктів і явищ, перелік окремих об’єктів, процесів, явищ тощо; завдання, що передбачають розгорнуту відповідь на поставлені запитання і забезпечать можливість перевірки вміння учнів висловлювати власні думки, наводити аргументи, складати географічні характеристики, описувати географічні процеси і явища, робити висновки, застосовувати знання і вміння у новій ситуації; порівнювати географічні об’єкти і явища; пояснювати розвиток і просторове поширення географічних процесів і явищ на основі виділення їх істотних ознак; встановлювати риси подібності та відмінності, переваг та недоліків природних та економічних умов; уміння застосовувати наявні знання і уміння для вирішення запропонованого завдання, одне з завдань передбачає для отримання правильної відповіді виконання певних математичних розрахунків з відповідним записом у бланку відповідей; одне з завдань необхідно передбачити для учнів, які навчаються за програмою поглибленого вивчення предмета.

Також необхідно розробити одне завдання на контурній карті, що передбачає нанесення на карту інформації відповідно завдання та розробку легенди карти. Це завдання даватиме змогу визначити картографічну грамотність та знання особливостей просторового розміщення об’єктів і явищ. Під час виконання завдання учням потрібно розробити легенду карти за всіма правилами і картографічними вимогами, а потім виконати завдання на контурній карті. В окремих випадках, якщо легенда карти виявиться заскладною, можна скористатись чернеткою. Виконуючи завдання на контурній карті, всі позначення і записи здійснюються тією ж ручкою, що й інші завдання.

Виконання атестаційної роботи не передбачає користування атласами та іншими джерелами картографічних знань.

Додано (02.03.2015, 18:24)
---------------------------------------------
ЗНО з географії: особливості тесту 2015 рокуТест зовнішнього незалежного оцінювання з географії у 2015 році складається із завдань чотирьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності,  завдань з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді, а також завдань відкритої форми з короткою відповіддю.

Загальна кількість завдань тесту – 58, на виконання яких учасникам буде відведено 150 хвилин.

Завдання з вибором однієї правильної відповіді - до кожного завдання подано чотири варіанти відповіді, з яких лише один є правильним. Завдання вважається виконаним, якщо абітурієнт вибрав і позначив правильну відповідь у бланку відповідей А.

Тест містить 42 завдання цієї форми (від № 1 до № 42), що будуть оцінені в 0 або 1 тестовий бал: 1 бал буде зараховано, якщо вказано правильну відповідь; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь, або вказано більше однієї відповіді, або відповіді не надано.

Завдання на встановлення відповідності (логічні пари) - до кожного завдання подано інформацію, позначену цифрами (ліворуч) і буквами (праворуч). Щоб виконати завдання, необхідно встановити відповідність інформації, позначеної цифрами та буквами (утворити логічні пари). Завдання буде вважатися виконаним, якщо абітурієнт правильно зробив позначки на перетинах рядків (цифри від 1 до 4) і колонок (букви від А до Д) у таблиці бланка відповідей А.

Тест містить 6 завдань цієї форми (від № 43 до № 48), що оцінюються в 0, 1, 2, 3 або 4 тестових бали: 1 бал за кожну правильно встановлену відповідність (логічну пару); 0 балів, якщо не вказано жодної правильної логічної пари або відповіді на завдання не надано.

Завдання відкритої форми з короткою відповіддю - під час виконання цих завдань потрібно отримати числовий результат у тих одиницях вимірювання, які вказані в умові завдання, й записати його до бланка відповідей А.

У тесті абітурієнтам буде запропоновано 4 завдання цієї форми (від № 49 до № 52), що оцінюватимуться 0 або 2 тестовими балами. 2 бали буде зараховано, якщо зазначено правильну відповідь; 0 балів, якщо зазначено неправильну відповідь або завдання взагалі не виконано.

Завдання з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді (з короткою відповіддю множинного вибору) – до кожного завдання пропонується сім варіантів відповіді, серед яких лише три є правильними. Завдання вважається виконаним, якщо абітурієнт вибрав і записав правильні відповіді у бланку відповідей А.

Тест містить 6 завдань цієї форми (від № 53 до №58). Завдання оцінюється в 0, 1, 2 або 3 тестових бали: 1 бал за кожну правильно вказану відповідь (цифру) із трьох можливих; 0 балів, якщо не вказано жодної правильної відповіді (цифри) або відповіді на завдання не надано. Порядок написання цифр значення не має.

Максимальна кількість балів, що зможе набрати учасник тестування, правильно виконавши всі завдання тесту ЗНО з географії, – 92.

При підготовці до складання тесту зверніть увагу на Програму для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з географії у 2015 році, що розроблена на основі чинної програми з географії для 6-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів (основна школа) та програми з географії рівня стандарту, академічного рівня для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів (старша школа). Обсяг знань географічної номенклатури, термінів і понять визначається в межах діючої програми чинних підручників.

Програма ЗНО з географії включає всі розділи програмних курсів з географії відповідно стандартного та академічного рівнів.

 
HelenaДата: Понеділок, 30.03.2015, 12:59 | Повідомлення # 115
Група: Видалені






Копію сертифікаційної роботи ЗНО - 2015 можна буде отримати онлайн
Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) дасть можливість учасникам ЗНО ознайомитися зі своїми сертифікаційними роботами. Про це на своїй сторінці у Facebookповідомив Ігор Лікарчук.
Для того щоб отримати свою сертифікаційну роботу, учасник ЗНО має упродовж тридцяти днів після оголошення результатів подати запит, заповнивши відповідну форму на своїй інформаційній сторінці на сайті УЦОЯО. Зайти на сторінку можна увівши номер Сертифіката ЗНО та PIN-код, котрі вказані в ньому.
І. Лікарчук зауважив, що оперативність розміщення сертифікаційної роботи залежатиме від кількості запитів, але триватиме не більше п‘яти днів.
Скан-копію сертифікаційної роботи буде розміщено на інформаційній сторінці. Також учасник ЗНО зможе отримати копію сертифікаційної роботи на папері. 

 
HelenaДата: Вівторок, 07.07.2015, 17:12 | Повідомлення # 116
Група: Видалені





Апелляция результатов ЗНО в 2015 году на http://ru.osvita.ua/test/advice/3745/
 
HelenaДата: Вівторок, 07.07.2015, 17:17 | Повідомлення # 117
Група: Видалені





МОН несколько изменило условия вступительной кампании см. на http://ru.osvita.ua/vnz/consultations/47309/
 
Olga_BratischenkoДата: П`ятниця, 10.02.2017, 18:33 | Повідомлення # 118
Група: Видалені





ШАНОВНІ УЧНІ, БАТЬКИ!

Дати проведення ЗНО-2017
  • Основна сесія ЗНО буде проводитися з 23 травня по 16 червня. Іспити почнуться вже одразу після закінчення навчання у школі.
  • Додаткова сесія буде з 3 по 12 липня. До неї допускаються усі, хто через певні обставини не зміг скласти іспит на основній сесії.

Початок реєстрації та пробне ЗНО
Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному
оцінюванні можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості
освіти. Реєстрація триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.
Реєстрацію на основний тест ЗНО відкриють 6 лютого і вона триватиме до 17 березня.
Як і кожного року, абітурієнти зможуть пройти пробне ЗНО перед
основним. Такий іспит буде проходити з 1 по 8 квітня. На сайтах
регіональних центрів оцінювання якості освіти йдеться, що сума сплати
становитиме 120 гривень. Квитанцію, що з’явиться на персональній
сторінці після реєстрації, потрібно роздрукувати й оплатити в банку.
У день пробного ЗНО для допуску до участі в тестуванні з собою мати:
  • паспорт (свідоцтво про народження);
  • запрошення (його теж потрібно роздрукувати з персональної сторінки);
  • квитанцію про оплату.

Предмети ЗНО

Як і у минулих роках вступники зможуть скласти 4 предмети із 12 запропонованих: українська мова та література, історія України,
математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, німецька,
французька, іспанська та російська мови.
Абітурієнти повинні будуть обов’язково скласти лише ЗНО з української мови та літератури.
Дати проведення ЗНО у основну сесію по предметам:
Назва предметуДата проведенняУкраїнська мова та література
23 травня

Історія України
2 червня

Математика
31 травня

Біологія
8 червня

Географія
12 червня

Фізика
14 червня

Хімія
16 червня

Англійська мова
29 травня

Німецька мова
25 травня

Французька мова
25 травня

Іспанська мова
25 травня

Російська мова
6 червня

Важливо, що при вступі буде дійсним сертифікат ЗНО і 2016, і 2017 року.
 
HelenaДата: Неділя, 12.02.2017, 22:23 | Повідомлення # 119
Група: Видалені





Розпочалась реєстрація на ЗНО-2017. Реєстрація триватиме до 17 березня. Випускники шкіл минулих років можуть зареєструватись самостійно, а для випускників цього року пункти реєстрації створені за місцем навчання.Порядок реєстрації на ЗНО випускників 2017 рокуРеєстрація випускників загальноосвітніх навчальних закладів поточного року для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (далі – зовнішнє оцінювання) 2017 року триватиме з 06 лютого до 17 березня. Щоб зареєструватися, потрібно виконати ряд послідовних дій.1. Ознайомтесь із правилами прийому до вибраного вами вищого навчального закладу, де вказано перелік предметів, із яких необхідно подати результати зовнішнього незалежного оцінювання, Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти (далі – Порядок).2. Здійсніть вибір навчальних предметів, із яких ви бажаєте пройти зовнішнє оцінювання, а також отримати оцінки за державну підсумкову атестацію (далі – ДПА).Пам’ятайте, що загальна кількість навчальних предметів, вибраних вами для проходження зовнішнього оцінювання, не повинна перевищувати чотирьох. У 2017 році зовнішнє оцінювання проводитиметься з таких навчальних предметів:
  • української мови і літератури,
  • історії України,
  • математики,
  • біології,
  • хімії,
  • фізики,
  • географії,
  • англійської мови,
  • німецької мови,
  • французької мови,
  • іспанської мови,
  • російської мови.

Результати зовнішнього оцінювання із трьох предметів, вибраних вами під час реєстрації, будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію за шкалою 112 балів.Першим обов’язковим предметом ДПА є українська мова. Другим – математика або історія України (за вибором). Третій предмет ви обираєте самостійно із запропонованого вище переліку. Пам’ятайте, що для зарахування оцінок за державну підсумкову атестацію можна вибрати й математику, й історію України та пройти зовнішнє оцінювання з цих предметів.3. Підготуйте необхідні для здійснення реєстрації документи та матеріали, зокрема:
  • копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). У разі відсутності паспорта окремі категорії осіб можуть подати інший документ.
  • дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку (фотокартки мають бути виготовлені на білому або кольоровому фотопапері);
  • реєстраційну картку, яку можна сформувати самостійно, скориставшись спеціальним сервісом «Зареєструватися», розміщеним на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти, або звернутися за допомогою до особи, відповідальної за реєстрацію в закладі освіти, де навчаєтесь.
 
shalyaOlyaДата: Понеділок, 13.02.2017, 11:10 | Повідомлення # 120
Група: Видалені





Дорогі випускники! До початку ЗНО залишилося зовсім мало часу. Тому пропоную вам корисні  матеріали та сайти для підготовки з історії.
http://zno.osvita.ua
https://www.youtube.com/playlis....s3HW0te
http://www.lvtest.org.ua
https://izno.com.ua/atlasi-z-istoriyi/
http://znoclub.com/istoriy....ya.html
ЗНО з історії України: особливості тесту 2017 рокуТест зовнішнього незалежного оцінювання з історії України у 2017 році складається із завданьчотирьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності («логічні пари»), завдань на встановлення правильної послідовності та завдань з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповідей.Загальна кількість завдань тесту з історії України – 60, на їх виконання учасникам буде відведено 150 хвилин.Результат виконання завдань №1-30 («Історія України ХХ – початку ХХІ століття») за вибором випускника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України.Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з історії України, правильно виконавши всі завдання №1-30, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 47 балам.Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи - 94 бали.ФОРМИ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬЗавдання з вибором однієї правильної відповіді. Завдання складається з основи та чотирьох варіантів відповіді, з яких лише один правильний. Завдання вважається виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання вибрав і позначив відповідь у бланку відповідей А.Тест містить 46 завдань цієї форми (№1-23, 31-53), що будуть оцінені в 0 або 1 бал: 1 бал, якщо вказано правильну відповідь; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь, або вказано більше однієї відповіді, або відповіді на завдання не надано.Завдання на встановлення відповідності («логічні пари»). Завдання складається з основи та двох стовпчиків інформації , позначених цифрами (ліворуч) і буквами (праворуч). Виконання завдання передбачає встановлення відповідності (утворення « логічних пар») між інформацією, позначеною цифрами та буквами. Завдання вважається виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання встановив відповідність і зробив позначки на перетинах рядків ( цифри від 1 до 4) і колонок (букви від А до Д) у таблиці бланка відповідей А.Тест містить 6 завдань цієї форми (№24-26, 54-56), що будуть оцінені в 0, 1, 2, 3 або 4 бали: 1 бал – за кожну правильно встановлену відповідність («логічну пару»); 0 балів за будь - яку «логічну пару », якщо зроблено більше однієї позначки в рядку; 0 балів за завдання, якщо не вказано жодної правильної відповідності («логічної пари»), або відповіді на завдання не надано.Завдання на встановлення правильної послідовності. Завдання складається з основи та переліку подій (явищ, фактів, процесів тощо), позначених буквами, які потрібно розташувати в правильній послідовності, де перша подія має відповідати цифрі 1, друга – цифрі 2, третя – цифрі 3, четверта – цифрі 4. Завдання вважається виконаним, якщо учасник ЗНО зробив позначки на перетинах рядків (цифри від 1 до 4) і колонок (букви від А до Г) у таблиці бланка відповідей А.Тест містить 4 завдання такої форми (№27-28, 57-58), кожне з яких оцінюється в 0, 1, 2 або 3 бали: 3 бали, якщо правильно вказано послідовність усіх подій; 2 бали, якщо вказано першу й останню події; 1 бал, якщо вказано або першу, або останню подію; 0 балів за будь - яку правильно вказану подію, якщо зроблено більше однієї позначки в рядку; 0 балів за завдання, якщо неправильно вказано першу й останню події, або відповіді на завдання не надано.Завдання з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповідей. Завдання складається з основи та семи варіантів відповіді, позначених цифрами, серед яких лише три правильні. Завдання вважається виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання вибрав і записав три відповіді (цифри) у бланку відповідей А.Тест містить 4 завдання цієї форми (№29-30, 59-60). Кожне завдання оцінюється в 0, 1, 2 або 3 бали: 1 бал – за кожен правильно вказаний варіант відповіді (цифру) із трьох можливих; 0 балів, якщо не вказано жодного правильного варіанта відповіді (цифри), або один варіант відповіді (цифра) вказано тричі, або відповіді на завдання не надано. Порядок написання цифр значення не має.При підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання з історії України зверніть увагу на програму ЗНО з цього предмета, яка хронологічно охоплює весь зміст шкільних курсів історії України від найдавніших часів до сьогодення і складається з 31 теми.

Програма передбачає перевірку знань про основні політичні, соціально-економічні, культурні події, явища та процеси минулого, діяльність видатних історичних діячів, а також сформованості в учнів загальнопредметних історичних умінь.

Зверніть увагу на те, що невід’ємною складовою програми ЗНО з історії України є перелік пам’яток архітектури та образотворчого мистецтва, обов’язкових для розпізнавання учасниками тестування.

Радимо учасникам тестування з історії України також ознайомитися з наступними матеріалами:
  • Портрети деяких історичних персоналій (кін. XVIII – XXI)
  • Візуалізований перелік пам’яток архітектури та образотворчого мистецтва
  • Програма зовнішнього незалежного оцінювання з історії України 2017 року
  • Загальна характеристика тесту з історії України 2017 року
  • Завдання та відповіді на тести ЗНО з історії України минулих років
  • Тести ЗНО онлайн з історії України
  • Тести ЗНО онлайн з інших предметів


 
Форум - конференція » Test category » Test forum » Зовнішнє незалежне оцінювання. (Проблеми. Пошуки. Новини.)
Пошук:

1 вересня
1 вересня
1 вересня
1 вересня
1 вересня
1 вересня
Copyright MyCorp © 2024